Τα πρώτα χιόνια του χειμώνα έπεσαν και στόλισαν στα λευκά την Πάρνηθα, χαρίζοντάς μας ένα μαγευτικό και μοναδικό τοπίο. Μάλιστα, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν χιονοπτώσεις ακόμα και στα βόρεια προάστια το Σαββατοκύριακο, οπότε ετοιμάσου για μια σύντομη κοντινή απόδραση στα χιόνια!

Η Πάρνηθα βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα και τώρα που έχει ντυθεί στα λευκά είναι το κατάλληλο μέρος για ένα σύντομο διάλειμμα από τη ρουτίνα. Αν θες να παίξεις χιονοπόλεμο, να φτιάξεις χιονάνθρωπο, να τρέξεις ανέμελη στο κατάλευκο τοπίο και να δεις τα πανέμορφα ελάφια ανάμεσα στο χιόνι, τότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία!

Εναλλακτικές επιλογές για χριστουγεννιάτικες αποδράσεις στην Ευρώπη – Τα μέρη όπου το χριστουγεννιάτικο πνεύμα επιβίωσε από τον κορονοϊό

Ενώ η Πάρνηθα έχει ήδη ντυθεί στα λευκά, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και τα Βίλια έχουν πέσει οι πρώτες νιφάδες και από το βράδυ της Παρασκευής, 17/12, έρχεται νέο ψυχρό μέτωπο που θα επηρεάσει την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, οπότε είναι ευκαιρία να κανονίσεις μια εκδρουμούλα με τον σύντροφό σου, την οικογένειά σου ή την παρέα σου!

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Παρνασσό! Δες το κατάλευκο τοπίο Up’ο ψηλά

Δες εδώ τις φωτογραφίες από πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα

Βρήκαμε τις πιο μαγικές λιμνοθάλασσες στον κόσμο και σε καλούν να τις επισκεφτείς ακόμα και τον χειμώνα!

Δες εδώ το βίντεο από τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News