Το καλοκαίρι έχει φτάσει και οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών είμαι σίγουρη πως σε κάνουν να αναζητάς κοντινούς προορισμούς κι όμορφες παραλίες για να περάσεις τα Σαββατοκύριακα σου ή ακόμα και τις καθημερινές σου.

Αυτές είναι οι καθαρότερες παραλίες της Ελλάδας! Η λίστα με τις Γαλάζιες Σημαίες

Οι παραλίες τις Αττικής έχουν καταλήξει να αποτελούν μικρές ανάσες δροσιάς και είναι οι ιδανικές για να απολαύσεις την ηλιοθεραπεία σου και να κάνεις τις βουτιές σου σε κρυστάλλινα νερά. Υπάρχουν παραλίες στην Αττική που σε “ταξιδεύουν” και σε κάνουν να πιστεύεις πως βρίσκεται διακοπές. Τις συγκεκριμένες παραλίες στην Αττική μπορείς να τις επισκεφτείς τώρα που η θερμοκρασία ανέβηκε ακόμη και μετά τη δουλειά. Μια βουτιά θα ανεβάσει τη διάθεσή σου, θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς και να νιώσεις πως το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα. Αποτελούν μια ιδανική λύση για τα Σαββατοκύριακα που δεν μπορείς να φύγεις και χρειάζεσαι έστω μια μονοήμερη εκδρομή, λίγο ηλιοθεραπεία και να δροσιστείς.

Παραλίες Κάτω Σούνιο: H ομάδα Up Stories παρουσιάζει την δική της ασφαλή πρόταση για την εξόρμηση σου στις παραλίες

Οι 20 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με το Tripadvisor

Σε απόσταση μόλις μίας ώρας από το κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κάτω Σούνιο υπάρχει μια αλληλουχία από μικρές και ασφαλείς σμαραγδένιες παραλίες που χωράνε μόνο δύο πετσέτες η άντε το πολύ εσένα και την παρέα σου. Σε μια περίοδο που ο συνωστισμός προκαλεί και πάλι ανησυχία σε πολίτες και ειδικούς λόγο της έξαρσης της μετάλλαξης Δ σε ολόκληρη τη χώρα η ομάδα Up Stories παρουσιάζει την δική της ασφαλή πρόταση για την εξόρμηση σου στις παραλίες. Η περιοχή της Λαυρεωτικής αποτελεί ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό για όλους τους Αθηναίους και όχι μόνο καθώς φημίζεται τόσο για το πανέμορφο φυσικό της τοπίο όσο και και τις πεντακάθαρες θάλασσες της. Στις περισσότερες από αυτές τις μικρές παραλίες του Video η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη μέσα από μικρά μονοπάτια.

Δες το Video εδώ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News