Η ιστορία μας digital marketing expert απ’ το Σικάγο, η οποία μετακομίζει στο Παρίσι για μια dream job, έγινε η ένοχη απόλαυσή μας. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν, ειδικά μέσα σε ένα δύσκολο lockdown. Απολαύσαμε μια σειρά με ωραία ρούχα, γαλλική φινέτσα, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, εύκολο story και πανέμορφες εικόνες απ’ το Παρίσι. Καθώς θα έβλεπες τη σειρά, πιθανότατα να αναρωτήθηκε “πού έχει γυριστεί το Emily in Paris;”.

Παρακάτω σε ξεναγούμε στα όμορφα σημεία του Παρισιού που είδαμε στη σειρά που αγαπήσαμε!

Ανακαλύπτουμε γνωστά αξιοθέατα και κρυφές γωνιές της Γαλλίας μέσα απ’ το Lupin

Πού έχει γυριστεί το Emily in Paris;

Στη σειρά, βλέπουμε την Emily να πηγαίνει στην όπερα στο θρυλικό Palais Garnier, το υπέροχο μνημείο του του Ναπολέοντα Γ’, ο οποίος βασίλευε στα τέλη του 19ου αιώνα.

Η ίδια απολαμβάνει το δείπνο της στο εξίδου ιστορικό Le Grand Véfour στη rue du Beaujolais, ένα από τα παλαιότερα και πιο διακεκριμένα εστιατόρια του Παρισιού. Άνοιξε το 1784, και ήταν ένα στέκι του Ναπολέοντα, καθώς και του Victor Hugo και του Jean Cocteau, ενώ έχει δύο αστέρια Michelin.

Την βρίσκουμε επίσης στο Pont Alexandre III, την περίτεχνη γέφυρα Beaux-Arts που κοιτάζει προς το Champs-Elysées και μέχρι τον χρυσό θόλο του Les Invalides. Τη συγκεκριμένη γέφυρα την είχαμε δει και στο Midnight in Paris του Woody Allen, όπως επίσης και μια άλλη τοποθεσία που είδαμε στο Emily in Paris, το Musée des Arts Forains, στη λεωφόρο Terroirs de France.

Μια άλλη αγαπημένη τοποθεσία απ’ τη σειρά είναι το Jardin du Luxembourg, με το καταπράσινο τοπίο και τις βόλτες.

Το διαμέρισμα της πρωταγωνίστριας της σειράς είναι στο Place de l’Estrapade, όπου υπάρχει ένα χαρακτηριστικό συντριβάνι.

Στο επεισόδιο 9, βλέπουμε το Monnaie de Paris, μια επιβλητική νεοκλασική κατασκευή του 18ου αιώνα στις όχθες του Σηκουάνα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolas 🥱 (@nick_oberyn)

Μόνο εμείς ανυπομονούμε να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ξανά;

Αυτά που πρέπει να ξέρεις πριν επισκεφτείς το Παρίσι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News