Το νέο βίντεο της Ryanair για την Ελλάδα δεν είναι ένα απλό βίντεο, αλλά μια διαφήμιση για τη χώρα μας και τον ελληνικό τουρισμό. 

Ελλάδα, μια χώρα γεμάτη ομορφιές, πανέμορφα σοκάκια, κρυφές γωνιές, ιστορικά μνημεία, καταγάλανες και καθαρές θάλασσες, μαγευτικά νησιά, αλλά και πόλεις με ιστορία. Από τη χώρα μας, όμως, δεν λείπει κι ο τουρισμός, που ειδικά το Καλοκαίρι είναι ίσως και το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας, αφού τα νησιά “βουλιάζουν” από τους τουρίστες που έρχονται από χιλιάδες πόλεις του κόσμου για να περάσουν ένα διαφορετικό, ελληνικό Καλοκαίρι, πλάι στη θάλασσα και παρέα με τον ήλιο.

Κι ενώ η τουριστική σεζόν για φέτος ξεκινάει από τις 15 Ιουνίου, λόγω του κορονοϊού, ο ιρλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Ryanair δημιούργησε ένα βίντεο – διαφήμιση για την Ελλάδα και τον τουρισμό της χώρας. Το βίντεο αυτό δημοσιεύτηκε στο Twitter και στη λεζάντα αναφέρεται χαρακτηριστικά «Μια ματιά στα αρχαία θαύματα! Η Αθήνα είναι ανοικτή για διακοπές από τις 15 Ιουνίου».

Στο εν λόγω βίντεο προβάλλονται γνωστά σημεία της ελληνικής πρωτεύουσας, που θεωρείται ιδανικός προορισμός για το φετινό Καλοκαίρι. Το βίντεο προτρέπει όσους το δουν να ανακαλύψουν την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Αθήνα. Μάλιστα, το βίντεο τελειώνει με φόντο την Ακρόπολη και την προτροπή «Ανακαλύψτε την Αθήνα».

Ακρόπολη, Πλάκα, Λυκαβηττός, Παρθενώνας και Αναφιώτικα είναι μόνο μερικές από τις γωνιές της Αθήνας που απεικονίζονται στο υπέροχο αυτό βίντεο και της γνωστής αεροπορικής εταιρίας.

Σε μόλις 1,5 λεπτό η Αθήνα διαφημίζεται και προβάλλεται στο εξωτερικό μ’ έναν υπέροχο τρόπο, τη στιγμή που ελληνική οικονομία έχει ανάγκη τον τουρισμό για να ανακάμψει, λόγω του κορονοϊού.

Δες κι εσύ το βίντεο της Ryanair για την Ελλάδα: 

Διάβασε ακόμα:

Οι ανοργάνωτες παραλίες της Αττικής σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις με μια δροσερή βουτιά!

Photo: Pexels