Πολύ κοντά στην Λαμία και στην ξακουστή παραλία Ράχες βρίσκεται η αμμόγλωσσα του Φάρου. Ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς μιας και συνδυάζει βουνό και θάλασσα.

Η συγκεκριμένη αμμόγλωσσα θα μπορούσε κάλλιστα να ονομάζεται και ως “Η αμμόγλωσσα της αδρεναλίνης” μιας και η συγκεκριμένη παραλία είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς για Kite Surf όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι 20 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με το Tripadvisor

Η ομάδα Up Stories βρέθηκε στην συγκεκριμένη παραλία και πέταξε παρέα με τους φίλους kite surfers προκειμένου να μοιραστεί μαζί σας καταπληκτικές εικόνες.

Εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να την επισκεφθείτε και να απολαύσετε το μπάνιο σας και σας υποσχόμαστε πως σίγουρα δεν πρόκειται να πλήξετε καθώς το θέαμα που θα απολαμβάνετε από τους αθλητές που προσπαθούν να δαμάσουν την θάλασσα και τον αέρα είναι καθηλωτικό.

Είτε, λοιπόν, είστε λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και αναζητάτε ένα μέρος για να δαμάσετε τη θάλασσα είτε απλά θέλετε να απολαύσετε το μπάνιο σας σ’ ένα ειδυλλιακό μέρος, “Η αμμόγλωσσα της αδρεναλίνης” αποτελεί μια κορυφαία επιλογή στη Φθιώτιδα!

H αμμόγλωσσα του Φάρου κοντά στη Λαμία:

Κάτω Σούνιο: οι κρυφές και ασφαλείς μοναχικές παραλίες που χωράνε μόνο δύο πετσέτες

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News