Η United Airlines είναι η πιο πολύχρωμη αεροπορική εταιρεία του κόσμου και δίνει ένα λαμπρό παράδειγμα σε όλους μας! Αγκαλιάζει τον άνθρωπο και του προσφέρει απλόχερα αγάπη, αλλά και τις υπηρεσίες της ανεξαρτήτου φύλου!

Αρχικά, να σου υπενθυμίσουμε ότι είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που προσφέρει μια μη δυαδική επιλογή φύλου για επιβάτες που κάνουν κράτηση πτήσεων. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν M (άνδρας), F (θηλυκό), U (μη αποκαλυπτόμενο) ή X (μη καθορισμένο), για να αντιστοιχούν σε διαβατήρια ουδέτερου φύλου που εκδίδονται από ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ.

Γιατί δεν πρόκειται να πει ποτέ ξανά “κυρίες και κύριοι” η Japan Airlines

United Airlines – Παρέλαση Rride: Οι δράσεις τις για την LGBTQI+ κοινότητα

Η United έχει προσθέσει, επίσης, το Mx στο διαδικτυακό μενού για όσους δεν επιθυμούν να υποδείξουν το φύλο τους, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με ομάδες υπεράσπισης όπως το «The Trevor Project» και «Human Rights Campaign» για να εκπαιδεύσει το προσωπικό σε προτιμώμενες αντωνυμίες, φιλικές προς την LGBTQI+ κοινότητα.

«Η United είναι αποφασισμένη να ηγηθεί του κλάδου στην ενσωμάτωση της LGBTQI+ κοινότητας και είμαστε τόσο περήφανοι που είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ που προσφέρει αυτές τις επιλογές κράτησης χωρίς αποκλεισμούς για τους πελάτες μας», δήλωσε ο Toby Enqvist, Chief Customer Officer της United.

«Το να αναγνωρίζεσαι ως το φύλο με το οποίο ταυτίζεσαι είναι μέρος της αντιμετώπισης όλων με αξιοπρέπεια και σεβασμό», δήλωσε ο Beck Bailey, αναπληρωτής διευθυντής του προγράμματος ισότητας στον χώρο εργασίας στην Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τι σημαίνουν τα αρχικά του LGBTQI+;

Παράλληλα, η United Airlines έγινε η επίσημη αεροπορική εταιρεία για το Pride του Λονδίνου με τους υπαλλήλους της να ετοιμάζονται να παρελάσουν με τo δικό τους πολύχρωμο άρμα για να στηρίξουν την LGBTQI+ κοινότητα στις 2 Ιουλίου.

Η εταιρεία υπερηφανεύεται για μια «διαφορετική ομάδα εργαζομένων σε όλο τον κόσμο και πιστεύει στην ισότητα για όλους» είπε ο επικεφαλής της εταιρείας Ziv Russell ενώ συμπλήρωσε πως η United Airlines είναι «περήφανη» που συμμετέχει στην γιορτή του Pride.

«Και ξέρω ότι όλοι οι υπάλληλοί μας που λαμβάνουν μέρος στις εκδηλώσεις θα έχουν μία συναρπαστική μέρα, καθώς όλοι μαζί κυματίζουμε την σημαία της United με υπερηφάνεια» πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του Pride στο Λονδίνο Haven Thorn, δήλωσε πως «Το Pride ιδρύθηκε με βάση την διαφορετικότητα, την συμπερίληψη και το καλό πνεύμα, και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που θα βρεθεί πλάι μας και η United Airlines, σηματοδοτώντας τα 50 χρόνια Pride φέτος».

Γιατί δεν πρόκειται να πει ποτέ ξανά «κυρίες και κύριοι» η British Airways

«Μετά από τόσο καιρό χαιρόμαστε που υποδεχόμαστε τους ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο, για να λάβουν μέρος στην ιστορική παρέλαση του Pride στις 2 Ιουλίου, καθώς αναμένουμε πάνω από 1,5 εκατ. επισκέπτες στην πόλη σε μία διοργάνωση που αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη, πιο απαιτητική Pride διοργάνωση αυτό το καλοκαίρι».

Το φετινό Pride του Λονδίνου συμπληρώνει 50 χρόνια, από εκείνη την πρώτη πορεία υπερηφάνειας του 1972.

«Επί 50 χρόνια, το Pride έχει γίνει μία ορατή πολιτιστική διαμαρτυρία που  φέρνει κοντά την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και τους συμμάχους της» δήλωσε ο Christopher Joell-Deshields, εκτελεστικός διευθυντής του Pride του Λονδίνου.

«Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τους ακτιβιστές που ήταν γενναίοι αρκετά ώστε να κάνουν coming out το 1972, να παρελάσουν για την απελευθέρωσή τους και χαράξουν τον δρόμο για όλα εκείνα τα δικαιώματα που απολαμβάνουμε σήμερα».

Πόσο υπέροχο είναι που βλέπουμε κινήσεις που αγκαλιάζουν τον καθένα από εμάς;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News