Ο κόσμος του Bridgerton είναι χρυσός, γεμάτος πανέμορφα κτήματα και κτήρια. Η 2η σεζόν είναι βουτηγμένη στην πολυτέλεια και εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στη χλιδή του Λονδίνου της εποχής του Regency με πιο όμορφα σπίτια, φανταστικά πάρτι και αξιοζήλευτα επαρχιακά αρχοντικά. Ακολουθώντας, λοιπόν, τον Anthony Bridgerton και το απαγορευμένο αντικείμενο του πόθου του, Kate Sharma, βρήκαμε τα 5 πιο όμορφα κτήρια του Bridgerton που θα σε κάνουν να νιώσεις λες και πρωταγωνιστείς στην σειρά. Και το καλύτερο; Μπορείς να τα επισκεφτείς κιόλας!

Πόσο fan του Bridgerton είσαι; Κάνε το test και δες τι θυμάσαι από την πρώτη σεζόν!

Παλάτια του Bridgerton: Η δεύτερη σεζόν ήταν ακόμα πιο πολυτελής!

Σπίτι των Ranger

Εάν θέλεις να ζήσεις την εμπειρία του Bridgerton στο έπακρο, το Ranger’s House είναι το κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσεις. Η έπαυλη σε στυλ Palladian στο Νότιο Λονδίνο λειτουργεί ως εξωτερικός χώρος του Bridgerton House.

Σπίτι Wilton

Το Wilton House είναι μια από τις πιο εργατικές τοποθεσίες του Bridgerton. Οι πολυτελείς εσωτερικοί χώροι του κτήματος χρησιμοποιούνται σε όλη τη σεζόν 2, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων δωματίων για καθεμία από τις κατοικίες της Βασίλισσας Charlotte: το Παλάτι του St. James και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ (τότε ονομαζόταν Buckingham House).Το περίφημο Double Cube Room του Wilton House εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του αποτυχημένου ντεμπούτου της Eloise Bridgerton στην αίθουσα της Charlotte — αποτελεί επίσης και το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ στο The Crown.

Όταν η Lady Danbury αποκάλυψε την ευαίσθητη πλευρά της Kate Sharma και μας έδωσε ένα μικρό μάθημα ζωής

Πάρκο Windsor

Το Windsor Great Park είναι ο χώρος στον οποίο λαμβάνουν χώρα πολλές από τις πιο ρομαντικές στιγμές του Anthony και της Kate στη 2η σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του σημείου όπου ο υποκόμης και η Kate συναντιούνται πάνω στα άλογά τους. Ίσως βρεις κι εσύ την αληθινή αγάπη ανάμεσα σε αυτά τα 4.800 στρέμματα πράσινου.

Μουσείο Holburne 

Το Danbury House γίνεται κεντρικό σκηνικό του Bridgerton στη 2η σεζόν. Το Μουσείο Holburne, μια γκαλερί τέχνης στο Μπαθ, είναι ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού της Kate και της Edwina Sharma.

Παλάτι Hampton Court

Όπως το Wilton House, το Hampton Court Palace είναι μια άλλη τοποθεσία που εμφανίζεται επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της 2ης σεζόν. Το παλάτι, κάποτε έδρα του βασιλιά Henry VIII, χρησιμεύει ως το εξωτερικό του τυπογραφείου Chancery Lane, όπου η Eloise συναντά το νέο της έρωτα, Theo Sharpe. Είναι επίσης το σκηνικό που χρησιμοποιείται για διάφορους κήπους του Bridgerton, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Buckingham House και του Danbury House.

Κάνε το απόλυτο τεστ για το Bridgerton!

Πάρκο Wrotham

Το Wrotham Park είναι μια από τις τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται περισσότερο στη σεζόν 2. Χρησιμεύει ως το κύριο κτήμα για το Aubrey Hall, την εξοχική κατοικία και την έδρα των προγόνων των Bridgerton. Όταν, λοιπόν, βλέπεις πλάνα από drone του «Aubrey Hall», βλέπεις το Wrotham Park.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News