Δεν ξέρεις τι και πώς να πακετάρεις για τις διακοπές σου; Δεν είσαι μόνη. Πολλές φορές πάνω στον ενθουσιασμό μας ξεφεύγουμε και παίρνουμε μαζί μας πράγματα που καταλήγουμε να μην φοράμε ποτέ και απλά μας βαραίνουν. Υπάρχουν όμως κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλέξεις τι πρέπει να πάρεις μαζί σου και τι να αφήσεις πίσω και στα έχουμε συγκεντρώσει όλα εδώ.

Πώς να πακετάρεις για τις διακοπές
Unsplash

1. Σκέψου τα ρούχα σου σε outfits

Προσπάθησε να σκεφτείς τα ρούχα σου συνδυαστικά και όχι σαν μεμονωμένα κομμάτια. Αντί να πάρεις 10 μπλουζάκια που θα μπορούσες να φορέσεις σε μια νυχτερινή σου έξοδο, σκέψου με τι θα το συνδυάσεις και διάλεξε ένα. Άντε δυο.

2. Πάρε τα βασικά

Μην μπλέξεις πολύ τα πράγματα, πάρε απλά ρούχα που ταιριάζουν εύκολα μεταξύ τους και είναι κατάλληλα για πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Απλά μονόχρωμα t-shirt και σορτσάκια και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

3. Σκέψου τον καιρό

Ειδικά το καλοκαίρι με την σκέψη ότι πάμε σε νησί και θα έχει ζέστη, πολλές φορές δεν πακετάρουμε σωστά. Μπορεί να έχεις πάρει μαζί σου 100 πράγματα αλλά τελικά να μη μπορείς να ντυθείς κατάλληλα γιατί δεν έχεις σκεφτεί αυτό το καλοκαιρινό αεράκι που σε κάνει να χρειάζεσαι μια ζακετούλα…

Πώς να πακετάρεις για τις διακοπές
Unsplash

4. Οραματίσου τις διακοπές σου και σκέψου το πρόγραμμα που έχεις στο νου σου

Αν σε αυτές τις διακοπές θέλεις να είσαι όλη μέρα στην παραλία, καλύτερα να μη πιάσουν χώρο στην βαλίτσα σου πολλά ρούχα για εξόδους και να δώσεις βάση σε μαγιό και παρεό.

5. Κάνε λίστα με τα απαραίτητα

Συχνά μπορεί να πακετάρουμε ό,τι βρούμε μπροστά μας και ξεχνάμε να πάρουμε αυτά που είναι όντως σημαντικά. Κάνε μια λίστα με τα απαραίτητα, όπως διαβατήριο, φακούς επαφής αν φοράς, γυαλιά ηλίου κλπ.

Ελπίζουμε να πήρες μια ιδέα για το πώς να πακετάρεις για τις διακοπές. Τώρα βρες τον προορισμό σου εδώ: 5 βήματα για να βρεις τον προορισμό του Καλοκαιριού για σένα που δεν ξέρεις ακόμα πού να πας διακοπές

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News