Βάλε τα τσόφλια των αυγών μαζί με λίγο καφέ στο μπλέντερ και φτιάξε ένα θαυματουργό προϊόν

LIKE US ON FACEBOOK

Μόλις έφτιαξες ένα υπέροχο φαγητό με αυγά και κάθεσαι χαλαρά να πιεις τον καφέ σου. Τα αυγά και ο καφές είναι άλλωστε για κάθε ώρα της ημέρας, ειδικά, όμως, για πρωινό και brunch! Τι κάνεις, όμως, με τα τσόφλια των αυγών και τον καφέ μόλις τελειώσεις τη μαγειρική σου; Πιθανότατα τα πετάς στον κάδο. Όμως, ο χρησιμοποιημένος αλεσμένος καφές μαζί με τα τσόφλια μπορούν να δημιουργήσουν ένα θαυματουργό προϊόν!

Βάλε αυτά τα δύο υλικά σ’ ένα μπλέντερ και το αποτέλεσμα μπορεί να κάνει θαύματα στον κήπο σου!

Αυτό το τέχνασμα μπορεί να είναι εκπληκτικά χρήσιμο για όσους ασχολούνται με τον κήπο τους, τον οποίο έχουν γεμίσει με γλάστρες! Τα φυτά σου θα σε ευγνωμονούν για πάντα!

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα φυτά σου μπορεί να πληγούν με δύο τρόπους: Είτε να μαραθούν είτε να φαγωθούν από παράσιτα, κάμπιες και σκουλήκια.

Όμως, μ’ αυτό το τρικ, τα φυτά σου θα σωθούν και θα επιβιώσουν το Καλοκαίρι χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία σε ειδικά φάρμακα.

Animation Plants GIF by whateverbeclever - Find & Share on GIPHY

Ποια είναι η μέθοδος;

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 12 καθαρά τσόφλια αυγών και τέσσερις μεγάλες κουταλιές χρησιμοποιημένου καφέ. Μόλις συγκεντρώσεις αυτά τα συστατικά, θα πρέπει να τα βάλεις σ’ ένα μπλέντερ μαζί με λίγο νερό.

Χτύπησε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχεις ένα ομοιογενές μείγμα. Μπορείς να προσθέσεις όσο νερό θέλεις μέχρι ν’ αποκτήσεις την επιθυμητή υφή.

Όταν το μείγμα σου είναι έτοιμο, μπορείς να περιχύσεις το χώμα όπου έχεις φυτέψει τα φυτά σου, είτε βρίσκονται σε γλάστρα, είτε απευθείας στο έδαφος. Θα παρατηρήσεις ότι αμέσως θα… «ξυπνήσουν» και θα μεγαλώσουν! Και όλα τα παράσιτα θα μείνουν μακριά.

Plants Seeds GIF by New Economy Coalition - Find & Share on GIPHY

Πώς ακριβώς λειτουργεί; Οι κόκκοι του καφέ περιέχουν ορισμένα συστατικά που κρατούν μακριά τα σκουλήκια και τα παράσιτα, ενώ τα αυγά περιέχουν ασβέστιο, το οποίο περνάει απευθείας στο χώμα και κάνει τα φυτά σου να ζωντανέψουν ξανά και να περάσουν ένα Καλοκαίρι γεμάτα υγεία!

Μάθε εδώ τον λόγο που πρέπει να βάλεις viagra στα φυτά σου!

Photo: Pixabay

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved