Βάλε ένα σαπούνι κάτω απ’ το σεντόνι σου πριν πέσεις για ύπνο!

LIKE US ON FACEBOOK

Πώς θα μπορούσε ένα σαπούνι κάτω απ’ το σεντόνι πριν πέσεις για ύπνο σε βοηθήσει να κοιμηθείς καλύτερα και πιο εύκολα;

Υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι που δυσκολεύονται να κοιμηθούν τη νύχτα για διάφορους λόγους. Μερικοί ανησυχούν, άλλοι δεν μπορούν να βρουν μια θέση να βολευτούν ή δεν μπορούν να κάνουν το μυαλό τους να σταματήσει να σκέφτεται. Όποια και αν είναι η αιτία, η έλλειψη ύπνου είναι το αποτέλεσμα και μπορεί να έχει πολύ σημαντικές συνέπειες σε ολόκληρη την καθημερινότητα του ανθρώπου.

Βάλε ένα σαπούνι κάτω απ’ το σεντόνι σου πριν πέσεις για ύπνο!

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ένα σαπούνι μπορεί όντως να σε βοηθήσει να κοιμηθείς καλύτερα και πιο εύκολα! Παρακάτω θα μάθεις τον τρόπο!

Σαπούνι λεβάντας

Το να βάλεις ένα σαπούνι λεβάντας κάτω απ’ τα σκεπάσματά σου πριν κοιμηθείς, μπορεί να είναι μια παράξενη, αλλά λειτουργική θεραπεία για την αϋπνία που σε ταλαιπωρεί. Η λεβάντα έχει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα.

Οι μαύροι κύκλοι δεν οφείλονται μόνο στην αϋπνία | 9 καθημερινά λάθη που κάνεις.

Βάλε ένα κομμάτι από σαπούνι κάτω απ’ το σεντόνι σου κάθε βράδυ και θα παρατηρήσεις ότι το σώμα σου θα είναι πιο ήρεμο.

Εάν το σώμα σου κάνει συνεχώς κινήσεις και στριφογυρίζεις στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να σε πάρει ο ύπνος, πίστεψέ μας αυτή η λύση θα σου φανεί ιδανική!

σαπούνι κάτω απ' το σεντόνι

Δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, αλλά λειτουργεί

Η τεχνική του σαπουνιού λεβάντας δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν δηλώσει ότι λειτουργεί πραγματικά.

Μπορεί να θεωρηθεί ένα είδος placebo, όπως αναφέρουν κάποιοι που εφαρμόζουν αυτή την τεχνική, όμως, κάποιοι άλλοι που υποφέρουν από αϋπνίες δήλωσαν πως έβαλε ο σύντροφός τους ένα σαπούνι λεβάντας κάτω απ’ το σεντόνι, χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν, και είδαν ότι πραγματικά κοιμόντουσαν πιο εύκολα και πιο ήρεμα.

σαπούνι κάτω απ' το σεντόνι

Μπορεί η συγκεκριμένη τεχνική να λειτουργεί και με άλλα αρώματα σαπουνιού, αλλά καθώς οι περισσότεροι χρησιμοποιούν σαπούνι λεβάντας κι έχουν δει αποτέλεσμα, θα σου προτείναμε να ακολουθήσεις κι εσύ το παράδειγμά τους!

Δες ακόμα:

Δεν μπορείς να φανταστείς ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να νικήσεις την αϋπνία

Photo: Pexels

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved