Ημέρα του Aγίου Βαλεντίνου σήμερα. Η εορταστική ημέρα της αγάπης είναι εδώ. Παραδοσιακά, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι γεμάτη με σοκολατάκια και γιγάντια αρκουδάκια, αλλά μερικές φορές χρειάζεται κάτι επιπλέον για να ρυθμίσετε τη διάθεση σας. Εμείς βρήκαμε ορισμένα τραγούδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να σας φτιάξουν την διάθεση.

Εκτός, λοιπόν, από σοκολατάκια και φαγητό, το μενού σήμερα έχει και μουσική. Δείτε, λοιπόν, ορισμένα τραγούδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και απογειώστε τον ερωτά σας.

We Found Love, DJ Calvin Harris and Rihanna

Αυτό το τραγούδι εμφανίστηκε στα άλμπουμ της Rihanna και του Calvin Harris. Το “We Found Love” κυκλοφόρησε το 2011. θεωρήθηκε τεράστια επιτυχία και σάρωσε τα Βραβεία Γκράμι για αυτό το ρεκόρ.

Ed Sheeran – Perfect  Duet (with Beyoncé)

Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο Ed Sheeran. Οι προσπάθειες του Sheeran άξιζαν τον κόπο, καθώς το “Perfect”από το Νο 5  πηγαίνει στο Νο 3 στο Hot 100 της εβδομάδας που πρωτοκυκλοφόρησε.

Versace on the Floor, Bruno Mars

Αυτό το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2016 και έχει κερδίσει πολλές υποψηφιότητες. Ο Bruno Mars έγραψε και τραγούδησε αυτό το τραγούδι για το τρίτο του άλμπουμ “24K Gold”. Αυτό το τραγούδι είναι το τέλειο τραγούδι για ένα ραντεβού την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Love Me Like You Do, Ellie Goulding

Η Goulding τραγούδησε αυτό το τραγούδι για την ταινία, Fifty Shades of Grey. Το “Love Me Like You Do” ήταν στα κορυφαία 20 τραγούδια Billboard για πολλές εβδομάδες.

Taylor Swift – Love Story
H Taylor Swift γράφει ένα γλυκό τραγούδι για την αγάπη που πήγε στραβά. Έτσι αρχίζει η ιστορία του τραγουδιού “Love Story”.

Περισσότερες επιλογές για την ήμερα του αγίου Βαλεντίνου

Η λίστα για τα τραγούδια του Αγίου Βαλεντίνου δεν τελειώνει όμως εδώ. Υπάρχουν δεκάδες τραγούδια που μπορούν να απογειώσουν τον ερωτά σας και να σας κάνουν να ερωτευτείτε  ξανά. Εμείς, ωστόσο, προτείνουμε μια Ελληνική άκρως ερωτική επιλογή , κατάλληλη για όσους αγαπούν και ερωτεύονται.

Και για μετά το δείπνο…

Two Feet – Love Is A Bitch

Two Feet – Go Fuck Yourself (Official Video)

Childish Gambino – Redbone (Official Audio)