Το πώς θα τοποθετήσεις το σουτιέν σου στο συρτάρι με τα εσώρουχα έχει τεράστια σημασία αν θέλεις να ζήσει περισσότερο και να μην το πετάξεις μετά από μια μόλις χρήση. Τι κάνουμε, λοιπόν, λάθος τόσο καιρό στην τοποθέτηση του σουτιέν και πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη;

Η σωστή τοποθέτηση του σουτιέν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αν θέλεις το σουτιέν σου να διαρκέσει περισσότερο και να μην χαλάσει μετά από μια χρήση…. Όπως, λοιπόν, φροντίζεις όλα σου τα ρούχα, έτσι θα πρέπει να φροντίσεις και για την οργάνωση στα εσώρουχά σου.

Μην ξεχνάς ότι αυτά σου είναι πολύτιμα στην καθημερινότητα σου και για ορισμένα κομμάτια έχεις δώσει μια περιουσία.

Η σωστή τοποθέτηση του σουτιέν και όσα κάνεις λάθος

Αρχικά, θα πρέπει να ξεχωρίσεις τα σουτιέν σου σε αυτά που είναι αθλητικά και τα χρησιμοποιείς κυρίως στο γυμναστήριο, εκείνα που σε βολεύουν περισσότερο και τα χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου κι εκείνα που τα έχεις για ειδικές περιστάσεις.

Αυτό θα σε βοηθήσει αρχικά να ξεκαθαρίσεις το χάος που επικρατεί στη ντουλάπα σου και κάθε φορά να βρίσκεις πιο εύκολα αυτό που ψάχνεις.

τοποθέτηση του σουτιέν

unsplash/JoelValve

Και ο χρυσός κανόνας…

Ποτέ -μα ποτέ- μην διπλώνεις το σουτιέν σου! Αφού βρήκες το ιδανικό σουτιέν σίγουρα δεν θέλεις να το καταστρέψεις σε έναν μήνα…

Σίγουρα έχεις ένα συρτάρι γεμάτο εσώρουχα, κάλτσες και σουτιέν διπλωμένα. Κακώς, δεν μπορείς να κακομεταχειρίζεσαι έτσι τα σουτιέν σου γιατί χαλάς το σχήμα τους και είναι πολύ πιθανό η μπανέλα να φύγει… από τη θέση της.

Πόσο συχνά πλένεις το σουτιέν σου; Μάλλον, όχι τόσο συχνά όσο πρέπει!

Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή… Αρχικά, καθάρισε το συρτάρι με τα εσώρουχα που έχεις να το καθαρίσεις από…. πάντα γιατί πάνω απ’ όλα είναι θέμα υγιεινής.

Στη συνέχεια τοποθέτησε τα σουτιέν σου στη σειρά και ανοιχτά χωρίς να τα διπλώσεις (το επαναλαμβάνουμε γιατί είναι το λάθος που κάνουμε όλοι). Αν έχεις αρκετό χώρο, βάλε τις κάλτσες σε άλλη θέση.

Παράλληλα, αν έχεις αρκετό χώρο στο συρτάρι σου, μπορείς να πάρεις μια ειδική θήκη για να οργανώσεις τα σουτιέν σου στη σειρά που θέλεις και να τα έχεις όλα πιο τακτοποιημένα!

τοποθέτηση του σουτιέν

parfaitlingerie.com

Πολύ περισσότερο, αυτό που λίγες κάνουν ενώ είναι μια πολύ καλή κι εύκολη λύση, είναι να τα βάλεις σε κρεμάστρες ώστε να μην έχεις κανέναν φόβο ότι θα σου χαλάσει το σουτιέν. Μπορείς να κάνεις λίγο χώρο στην ντουλάπα σου, όπου θα έχεις τα σουτιέν σε κρεμάστρες. Λίγη οργάνωση… δεν βλάπτει!

Διαβάστε επίσης:

Κάθε πότε πρέπει ν’ αντικαθιστάς το σουτιέν σου;

unsplash/elia fernandes