Κοντεύει 31 Δεκέμβρη κι εσύ ψάχνεις ακόμα τι να κάνεις την παραμονή Πρωτοχρονιάς; Δεν έχεις κανονίσει κάτι και φοβάσαι μην καταλήξεις σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα; Σου έχουμε τη λύση! 

Μην ψάχνεις και πολύ για το τι να κάνεις την παραμονή Πρωτοχρονιάς, γιατί πιο κάτω κρύβεται η απάντηση. Αλλάζει ο χρόνος κι ύστερα όλοι ξεχύνονται στους δρόμους για να βγουν, το κέντρο της πόλης γεμίζει αυτοκίνητα και τα κλαμπ κόσμο και δεν φτάνει μόνο αυτό. Καταλήγεις να φτάσεις στο μαγαζί που θες, μετά από μια ώρα και που ‘σαι στην κίνηση, και είσαι στριμωγμένος. Ποια είναι η λύση;

Σπίτι με καλή παρέα

Αναμφίβολα, σημασία δεν έχει το μέρος, αλλά η παρέα. Επομένως, από το να στριμωχτείς στο κλαμπ, δεν είναι καλύτερο να κάτσεις σπίτι σου με την παρέα σου ή με την οικογένειά σου και να διασκεδάσεις εκεί. Επιλογές για το πώς θα διασκεδάσετε υπάρχουν και είναι πολλές. Αρχικά, τα χαρτιά και τα επιτραπέζια παιχνίδια δεν είναι ποτέ μια κακή επιλογή. Φυσικά, αν θέλετε να ανεβάσετε λίγο την ένταση και τη διάθεσή σας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πάρτυ.

Σε σπίτι φίλου

Αν το να κάτσεις σπίτι σου με παρέα σου φαίνεται μουντό και ξενέρωτο, τότε πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου που σε έχει καλέσει. Είτε κάνει πάρτυ, είτε απλά κάλεσε εσένα και κάποιους άλλους ακόμα για να καθίσετε σπίτι και να περάσετε καλά, δεν είναι κακή επιλογή. Κι αυτό, γιατί θα έχεις καλή παρέα!

Βγες σ’ ένα κοντινό μαγαζί

Γιατί πρέπει να πας στο κέντρο για να περάσεις καλά; Δε γίνεται η περιοχή σου ή η διπλανή περιοχή να μην έχουν ένα ωραίο μαγαζί για να πιεις το ποτό σου και να περάσεις καλά τις πρώτες ώρες του χρόνου. Φέτος επίλεξε ένα πιο κοντινό μαγαζί και μην “φας” πάλι μια ώρα ή και παραπάνω σ’ ένα αυτοκίνητο, προσπαθώντας να φτάσεις στο κέντρο.

Ταξίδι

Αν τα παραπάνω δεν σε καλύπτουν, μάλλον φέτος ήρθε η ώρα να μην κάνεις Πρωτοχρονιά σπίτι σου, αλλά σε έναν άλλο προορισμό του εσωτερικού ή του εξωτερικού. Το να σε βρει η νέα χρονιά και να είσαι σε ταξίδι, είτε μακρινό, είτε σε road trip σίγουρα είναι κάτι υπέροχο, γιατί πολύ απλά ό,τι και να κάνεις εκεί που θα πας, θα περνάς υπέροχα!

Διάβασε ακόμα:

Πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου για το ρεβεγιόν αν δεν έκλεισες κομμωτήριο

Photo: Pexels