Ταξίδι στο εξωτερικό; Καλύτερα να το κάνεις με την αδερφή σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Και ποιος δεν αγαπά ένα ταξίδι στο εξωτερικό; Γεμίζεις με εικόνες, μυρωδιές, εμπειρίες, αναμνήσεις. Και φυσικά θέλεις να τα μοιραστείς με το πιο αγαπημένο σου άτομο.  Κι αν δεν είναι η αδερφή σου, τότε ποιος;

Το ταξίδι στο εξωτερικό με την αδερφή σου είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις, είτε είσαι 20 χρονών, είτε 30, είτε 40 καμία σημασία δεν έχει.

Η αδερφή σου σε ξέρει σαν την παλάμη του χεριού της. Έχετε περάσει δύσκολα, τσακωμούς, χωρισμούς αλλά και ευχάριστα, γενέθλια, ορκωμοσίες,γάμους. Αυτό το ταξίδι στο εξωτερικό θα το κάνετε μαζί γιατί μαζί της όλα είναι καλύτερα.

Είναι ο καλύτερος φωτογράφος

via GIPHY

Η αδερφή σου θα αναλάβει χρέη φωτογράφου (όπως πάντα άλλωστε)! Εσύ πρέπει ν’ αλλάξεις τη φωτογραφία προφίλ στο Facebook κι αυτή θα σε βγάλει την πιο ωραία. Και θα γεμίσετε με άπειρες χαζές φωτογραφίες που θα μείνουν για μια ζωή.

Πιθανότατα αγαπάτε και μισείτε τα ίδια πράγματα

via GIPHY

Συνήθως σας αρέσουν τα ίδια πράγματα και σ΄ένα ταξίδι στο εξωτερικό αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί; Γιατί θα μοιραστείτε το φαγητό, την ντουλάπα και θα πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις σχετικά με το ποια μέρη θα πάτε να επισκεφτείτε.

Πάντα σε υποστηρίζει

via GIPHY

Η αδερφή σου είναι πάντα εκεί και διαβάζει και το μυαλό σου. Αν εσένα σου έχει κοπεί η ανάσα στο αεροπλάνο ή αν χάσεις την αποσκευή σου, η αδερφή σου θα είναι εκεί και αυτό σου αρκεί.

Δημιουργείτε τις καλύτερες αναμνήσεις

via GIPHY

Και όλες αυτές οι αναμνήσεις δυναμώνουν τη σχέση σας. Μετά από χρόνια θα μπορείτε να συζητάτε για εκείνο το ταξίδι στο εξωτερικό και όλες τις τρέλες που κάνατε. Αυτές οι αναμνήσεις θα σας ενώνουν για πάντα γιατί θα τις έχετε ζήσει μαζί!

Ό,τι συμβαίνει στο ταξίδι, μένει στο ταξίδι

Ξέρεις ό,τι δεν πρόκειται ποτέ ν’ αποκαλύψει τα μυστικά σου. Τι κι αν βγήκες και μέθυσες και ξεφτιλίστηκες; Απλά θα σε μαζέψει. Τι κι αν φιλήθηκες με εκείνο το αγόρι και δεν θέλεις να το μάθει κανείς; Η αδερφή σου… τάφος!

Photo: sergeycauselove / Freepik
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved