Σταμάτα ν’ αγοράζεις αυτά τα 4 φθηνά κουζινικά σκεύη

LIKE US ON FACEBOOK

Σίγουρα δεν ζούμε στην εποχή που σκέφτεσαι πως θέλεις και είσαι σε θέση να επενδύσεις πολλά χρήματα στα κουζινικά σκεύη… Και φυσικά σκέφτεσαι γιατί να πας να δώσεις μια περιουσία ενώ μπορείς να τα βρεις με ελάχιστα ευρώ;

Όχι… Συγγνώμη που θα σε πληγώσουμε, αλλά δυστυχώς, όση οικονομία και να θέλουμε να κάνουμε, υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να επενδύσουμε… για το καλό μας! Γι’ αυτό σταμάτα ν’ αγοράζεις αυτά τα 4 φθηνά κουζινικά σκεύη.

Ακόμα κι αν αγοράσεις αυτά τα σκεύη πολύ φθηνά, θα δεις τελικά ότι τα χρήματά σου θα πάνε χαμένα καθώς αυτά τα σκεύη δεν έχουν καλή ποιότητα και γρήγορα θα χρειαστούν αντικατάσταση!

Πλαστικά τάπερ

Τα καπάκια δεν κλείνουν πολύ καλά και μετά από μερικές χρήσεις θα δεις ότι δεν μπορείς να βάλεις κανένα φαγητό με υγρά μέσα γιατί απλά θα τρέχουν τα ζουμιά!

Αυτά τα τάπερ είναι κατασκευασμένα από το φθηνότερο πλαστικό και φαίνεται. Αν όχι με την πρώτη ματιά, σίγουρα με τη δεύτερη! Πες όχι ακόμα κι αν έχουν 2 ευρώ τα 6! (Εντάξει εκεί λίγο σκέψου το!).

Friends Infomercial GIF - Find & Share on GIPHY

Πλαστικές επιφάνειες κοπής

Θεωρητικά, οι πλαστικές επιφάνειες κοπής είναι καλύτερες γιατί μπορούν να μπουν στο πλυντήριο και ν’ αποφύγεις τα βακτήρια. Ωστόσο, μαζεύουν γρήγορα γρατζουνιές και χαλάει το σχήμα τους απ’ τη χρήση.

Αυτές οι γρατζουνιές μπορούν να φιλοξενούν βακτήρια, τα οποία μπορούν να έχουν όλες τις συνέπειες που δεν θέλεις να σκεφτείς καν! Αντ ‘αυτού, επένδυσε σε μια καλή (ξύλινη) επιφάνεια κοπής, την οποία θα καθαρίζεις σωστά και τακτικά.

Σακουλάκια για σάντουιτς

Φυσικά, το καλύτερο θα ήταν να μην τα χρησιμοποιήσεις καθόλου (σκέψου το περιβάλλον!), Αλλά μερικές φορές μια σακούλα σάντουιτς μπορεί να είναι πολύ βολική.

Προσπάθησε, όμως, να μην πάρεις τα πολύ οικονομικά σακουλάκια γιατί σκίζονται εύκολα και τελικά έχεις δώσει πεταμένα λεφτά!

Kitchen Cooking GIF - Find & Share on GIPHY

Μαχαίρια

Κάθε σπίτι χρειάζεται ένα καλό σετ μαχαιριών. Όμως, τα φτηνά μαχαίρια μπορούν πραγματικά να είναι αρκετά επικίνδυνα επειδή χρειάζονται πολύ δύναμη για να κόψουν σωστά.

Έτσι, αντί να πάρεις μερικά φτηνά μαχαίρια, επένδυσε σε μερικά καλά κοφτερά μαχαίρια. Θα κρατήσουν πολύ περισσότερο και θα κάνουν την κοπή κρέατος και λαχανικών πολύ πιο εύκολη!

Διαβάστε ακόμα:

Το ταπεράκι της μαμάς μπορεί να σε αρρωστήσει εάν κάνεις αυτό το λάθος

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved