Σου τραβάει το πάπλωμα κάθε βράδυ; Η μοναδική κίνηση που πρέπει να κάνεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις, ειδικά τον χειμώνα, είναι το πάπλωμα που συνέχεια σου «κλέβει» ο σύντροφος σου, αφήνοντας σε εκτεθειμένο στο κρύο. Υπάρχει, λοιπόν, η λύση που θα δώσει ένα τέλος σε αυτή την ατελείωτη μάχη!

Ανακαλύψαμε την συσκευή που κρατάει το πάπλωμα, την κουβέρτα ή και το σεντόνι σταθερό, η οποία ονομάζεται Cover Clamp ή αλλιώς «σφιγκτήρας παπλώματος” . Πρόκειται για μια δαγκάνα με πολλές αντοχές, την οποία τοποθετείς κάτω από το στρώμα και με τις ειδικές λαβές εγκλωβίζεις το πάπλωμα!

Έτσι κλειδώνεις το πάπλωμα μόνο για σένα, κάτι που το καθιστά πολύ δύσκολο να τραβηχτεί από τον «αντίπαλο» σου. Ακόμη, είναι χρήσιμο εάν δεν έχεις κάποιο σύντροφο ή φίλο που κοιμάστε μαζί, όταν κινείσαι συνεχώς στον ύπνο σου, με αποτέλεσμα να μετακινείται άθελα του και το πάπλωμα. Έτσι, δεν θα ξυπνάς πια ξεσκέπαστος, ούτε θα αναγκάζεσαι να σηκωθείς το βράδυ για να επανατοποθετήσεις τη κουβέρτα.συσκευή που κρατάει το πάπλωμα

Το καινοτόμο αυτό εργαλείο, αποτελείται από κοντάρι με δύο λαβές καουτσούκ για έξτρα αντοχή και προστασία. Μπορείς να το εφαρμόσεις είτε τοποθετώντας το κάτω από το στρώμα και κλειδώνοντας το με την ζώνη που κρέμεται ή δένοντας το στο ίδιο το κρεβάτι, δηλαδή στα κάγκελα του ή στα ξύλα.

Έτσι, θα μπορείς με τον ειδικό σφιγκτήρα να το αφαιρείς και να το ξαναβάζεις πολύ εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να το δέσεις μετά από την αρχή. Μπορεί να αντέξει ακόμα και τα πιο δυνατά και απότομα τραβήγματα!

Οπότε ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος στους ανούσιους τσακωμούς με το ταίρι σου και να κοιμάσαι με το κεφάλι σου ήσυχο! Ελπίζουμε να βγει σύντομα και στην ελληνική αγορά.

Διάβασε επίσης:

Δεν είσαι τρελός που θέλεις να χωρίσεις επειδή το ταίρι σου τραβάει το πάπλωμα το βράδυ

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved