Σίγουρα έχεις κι εσύ έναν τέτοιο συνάδελφο στη δουλειά σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Οι συνάδελφοι στη δουλειά είναι αυτοί που κάνουν το 8ωρο μας λίγο καλύτερο! Είναι αυτοί που θα σε κάνουν να γελάσεις, θα κάνουν μια αγγαρεία για σένα, θα σε νευριάσουν, αλλά στο τέλος της ημέρας θα τα βρείτε και πάλι!

Έλα, παραδέξου το…Οι συνάδελφοι στη δουλειά είναι αυτοί που κάνουν τη δουλειά πιο υποφερτή, είναι αυτοί που ξέρεις πως πίνουν τον καφέ τους αλλά και όλα τα προσωπικά τους γιατί είπαμε…Περνάτε μαζί περισσότερο από 8 ώρες. Και ο κάθε συνάδελφος είναι ιδιαίτερος, μοναδικός, με τα καλά και τα στραβά του, ακριβώς όπως κι εσύ!

Χωρίσαμε τους συναδέλφους σε..κατηγορίες και σίγουρα  έχεις κι εσύ έναν τέτοιο στη δουλειά σου!

Ο πρωινός τύπος

Νομίζεις πως αυτός ο συνάδελφος πέρασε το βράδυ το γραφείο, αφού είναι πάντα ο πρώτος που θα τον δεις να κάθεται στην καρέκλα και να έχει ήδη φτιάξει τον καφέ του.

Αυτός που αργεί πάντα

Το αντίθετο του πρωινού τύπου, είναι αυτός  συνάδελφος που πάντα αργεί γιατί πάντα κάτι του τυχαίνει. Μπορεί να αργήσει από 5 λεπτά μέχρι και μισή ώρα και πάντα θα μπει σαν σίφουνας στο γραφείο, αναμαλλιασμένος και με κομμένη την ανάσα λες και έτρεχε σε μαραθώνιο. Σημείωση: Πάντα θα έχει μια δικαιολογία να πει!

Ο chef του γραφείου

Σε αντίθεση με σένα που παραγγέλνεις ό,τι βρεις ή που τρως τη χθεσινή πίτσα που είχες στο σπίτι, υπάρχει πάντα αυτός ο συνάδελφος που θα έρθει στο γραφείο με το ταπεράκι του που θα έχει κάτι γκουρμέ μέσα και φυσικά θα θέλεις να το δοκιμάσεις! Κι επειδή οι συνάδελφοι μοιράζονται τα πάντα, θα σε αφήσουν να φας μια μπουκιά.

The busy-bee

Είναι και αυτός  συνάδελφος που μονίμως πνίγεται στη δουλειά, τα χέρια του “παίρνουν” φωτιά στο πληκτρολόγιο και δεν σηκώνει το κεφάλι του ούτε για να πάρει αέρα. Υπάρχουν και αυτοί.

Ο τύπος που είναι μονίμως χαρούμενος

Αυτός ο συνάδελφος είναι μονίμως χαρούμενος. Σε γεμίζει με θετική ενέργεια, με κομπλιμέντα,με αστεία και δύσκολα θα τον δεις να νευριάζει. Σου φτιάνχει τη μέρα!

 Ο κουτσομπόλης

Φυσικά, σε κάθε δουλειά υπάρχει και ο συνάδελφος -κουτσομπόλης. Τα ξέρει όλα, για όλους και δεν του ξεφεύγει τίποτα. Είναι αυτό που λέμε…”και ο τείχος έχει αυτιά”. Αυτό!

Κι αν εσύ αγαπάς τους συναδέλφους σου, δες αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία ή εκείνοι σε…μισούν!

Διαβάστε επίσης:

Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις την πρώτη μέρα στη δουλειά

Photo: RAWPIXEL.COM ON UNSPLASH
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved