Τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους! Στο παρελθόν σου έχουμε πει να βάλεις διάφορα περίεργα πράγματα στα μαλλιά σου όπως μπύρα! Κι αν τα δοκίμασες, είμαστε σίγουροι ότι είδες αποτέλεσμα, έτσι είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις ένα ακόμα κόλπο!

Πρόσθεσε λίγη ζάχαρη στο σαμπουάν σου και ζήσε το θαύμα! Λαμπερά, υγιή κι όμορφα μαλλιά δεν είναι αυτό που αναζητάς; Αυτό θα σου δώσει η ζάχαρη στο σαμπουάν σου!

Μπορεί στις μέρες μας να μην είναι καθόλου δύσκολο να βρεις ένα έτοιμο προϊόν που θα σου χαρίσει τα μαλλιά που ονειρεύεσαι, αλλά γιατί μην προσπαθήσεις να προσθέσεις ένα απλό φυσικό συστατικό στο κανονικό σου σαμπουάν και να έχεις πάντα, εγγυημένα το αποτέλεσμα που θέλεις;

Τι θα κάνει η ζάχαρη στο σαμπουάν σου;

Όπως συμβαίνει με το δέρμα στο πρόσωπό σου, το τριχωτό της κεφαλής σου είναι γεμάτο από νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος μπορούν να προκαλέσουν φαγούρα στο κρανίο σου.

Μπορεί επίσης να κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται λιγότερο υγιή και λαμπερά από ό,τι θα ήθελες να είναι.

Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό να φροντίζεις καλά το τριχωτό της κεφαλής καθώς και τα μαλλιά σου. Αλλά πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Πώς μπορείς να βεβαιωθείς ότι τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αφαιρούνται από το τριχωτό της κεφαλής σου; Με τη ζάχαρη!

ζάχαρη στο σαμπουάν

Luis Ascui/Getty Images

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσθέσεις λίγη ζάχαρη στο σαμπουάν σου!

Ακριβώς όπως το πρόσωπό σου, το τριχωτό της κεφαλής σου χρειάζεται ένα απαλό μασάζ για ν’ απαλλαγείς από όλα τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Όταν προσθέσεις λίγη ζάχαρη στο σαμπουάν, θα έχεις δημιουργήσει ένα φυσικό προϊόν scrub για το κεφάλι σου!

Τρίψε απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το τριχωτό της κεφαλής σου και ξέπλυνε με άφθονο νερό.

Δεν χρειάζεται ν’ αγοράσεις κάποιο εξειδικευμένο σαμπουάν πλέον, απλά να βάζεις λίγη ζάχαρη στο σαμπουάν! Έτσι, θα έχεις λιγότερη ξηροδερμία και πιτυρίδα!

Διάβασε και αυτό:

Μην ξαναπετάξεις το νερό απ’ το ρύζι που έβρασες