Πράγματα που πρέπει να κάνεις πάντα βράδυ και ποτέ πρωί!

LIKE US ON FACEBOOK

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνεις πάντα βράδυ και ποτέ πρωί και vice versa. Πόσες φορές σου είχε πει η γιαγιά σου να μην κόβεις τα νύχια σου το βράδυ;

Εμείς βρήκαμε όλα αυτά τα πράγματα που πρέπει να κάνεις πάντα βράδυ και ποτέ πρωί. Κι αν εσύ λες «και αύριο μέρα είναι» ή «αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα, θα δούμε», εμείς θα σου πούμε πως μερικά πράγματα καλύτερα να γίνονται όταν η ώρα είναι περασμένη….

Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις πάντα βράδυ και ποτέ πρωί;

Να τρως κρέας ή τυρί cottage

Αν δεν φας λίγες ώρες πριν πας για ύπνο, τότε δεν θα κοιμηθείς καλά. Είναι καλό να φας λίγο κρέας ή τυρί γιατί και τα δύο έχουν πρωτεΐνη και τρυπτοφάνη που σε βοηθά να κοιμηθείς καλά. Πολλές φορές η πείνα δημιουργεί αϋπνίες κι αν κοιμηθείς νηστικός, το επόμενο πρωί θα φας ό,τι βρεις μπροστά σου!

Περπάτημα

Πράγματα που πρέπει να κάνεις πάντα βράδυ

depostiphotos

Είναι πολύ καλύτερο να περπατάς το βράδυ! Όλα είναι ήσυχα και σχεδόν ρομαντικά. Μια βόλτα πριν πας για ύπνο θα σε βοηθήσει ακόμα και με τις αϋπνίες. Εν τω μεταξύ μπορεί να βρεις μια λύση σε ένα πρόβλημα που σε προβληματίζει ή να γεννηθεί μια καινούργια ιδέα. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείς;

Κάνε σχέδια το βράδυ και όχι το πρωί

Ό,τι σχέδια έχεις να κάνεις, καλό είναι να τα κάνεις το βράδυ έτσι θα κρατήσεις τη ζωή σου σε μια σειρά. Όταν κάνουμε σχέδια το πρωί συνήθως βιαζόμαστε, δεν δίνουμε την προσοχή στις λεπτομέρειες και ξεχνάμε σημαντικά πράγματα. Το βράδυ μπορείς να «καταστρώσεις» το σχέδιο σου και το πρωί να το πραγματοποιήσεις. Είναι πιο εύκολο!

Αερίζεις το δωμάτιο

Μπορείς το πρώτο πράγμα που κάνεις πριν φύγεις από το σπίτι σου το πρωί να είναι να ανοίγεις παράθυρα, μπαλκονόπορτες ώστε να αερίσεις το σπίτι, αλλά το κάνεις λάθος. Το βράδυ είναι πολύ καλύτερο να αερίζεις το χώρο σου. Όχι μέχρι να κρυώσεις αλλά να μπει φρέσκος αέρας στο δωμάτιό σου.

Yoga και διαλογισμός

Πράγματα που πρέπει να κάνεις πάντα βράδυ

balanceblog.bistromd.com

Πολλές φορές δεν κάνουμε γυμναστική λόγω έλλειψης χρόνου. Αλλά το βράδυ μπορείς να κάνεις yoga ή διαλογισμό και να βάλεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε μια σειρά. 10 λεπτάκια πριν πας για ύπνο είναι αρκετά. Το βράδυ μπορείς να συγκεντρωθείς καλύτερα, να ακούσεις τον εαυτό σου και το σώμα σου. Και μετά να κοιμηθείς!

Ζεστό ντους

Ένα ζεστό ντους το πρωί δεν είναι και η καλύτερη ιδέα και αυτό γιατί δεν θα σε βοηθήσει να ξυπνήσεις αλλά τουναντίον! Έτσι, καλύτερα να κάνεις το μπανάκι σου το βράδυ καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς. Θα σε ηρεμήσει, θα σταθεροποιήσει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και θα σε ανακουφίσει μετά από μια μεγάλη μέρα!

Πιες χυμό κεράσι!

Μια νέα έρευνα έδειξε ότι αν πιεις δύο ποτήρια χυμό κεράσι, θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς καλύτερα! Κι αν δεν σου αρέσει ο χυμός κεράσι, δοκίμασε τα φύκια! Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στην Οξφόρδη, τα φύκια περιέχουν ωμέγα-3 που σε βοηθούν να κοιμάσαι καλύτερα και περισσότερο!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί πεινάμε το βράδυ; Ένα αιώνιο ερώτημα βρήκε απάντηση!

Photo: unplash/Rodan Can
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved