Πράγματα που απαγορεύεται να πεις σε μια γυναίκα άνω των 30!

LIKE US ON FACEBOOK

Οι γυναίκες άνω των 30 είναι γυναίκες όπως όλες οι υπόλοιπες κι αυτό δεν περίμενες εμάς να σου το πούμε. Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη αλλά υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που “κολλάνε” τόσο πολύ στους αριθμούς και την ηλικία. 

Υπάρχουν μερικά πράγματα που όχι μόνοι οι γυναίκες άνω των 30 δεν θέλουν να ακούν αλλά δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τα πεις! Όταν βλέπεις το “30” στην τούρτα σου και είσαι συνειδητοποιημένη, ξέρεις τι θέλεις και προς τα πού πηγαίνεις, τότε δεν φοβάσαι. Γιατί να φοβάσαι; Εσύ γνωρίζεις πως η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός κι έχεις συγκεκριμένο σκοπό και όνειρα στη ζωή σου.

Όμως, δεν το βλέπουν όλοι κατά αυτόν τον τρόπο…

Οι γυναίκες άνω των 30 έχουν βαρεθεί να ακούν….

Πότε θα κάνεις παιδί; Όταν κι αν αποφασίσει να κάνει παιδί, θα σου το πει, να είσαι σίγουρος. Επομένως γιατί να κάνεις μια τέτοια ερώτηση;;; Μην ξεπερνάς τα όρια, ειδικά αν δεν γνωρίζεις πολύ καλά τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και δεν γνωρίζεις τι τραβάει.

Άκουσα ότι αν είσαι άνω των 35, θεωρείται γηριατρική εγκυμοσύνη. Κι εσύ γιατί πρέπει να το επισημάνεις; Είσαι ειδικός; Πού ακριβώς βοηθάς με αυτήν την πληροφορία;

Υπάρχουν πολλά προβλήματα υγείας και επιπλοκές σε μια εγκυμοσύνη στα 40. Ευτυχώς έχει τον γιατρό της και την έχει ενημερώσει για όλα! Επομένως, δεν χρειάζεται η συμβουλή σου.

γυναίκες άνω των 30

unsplash/Finn Hackshaw

Μα δείχνεις πολύ πιο νέα! Ευχαριστώ (;).. Αυτή η φράση ενώ την λες για καλό και ως κομπλιμέντο είναι λιγάκι… άβολη. Γιατί πού είναι το κακό με το να δείχνεις μεγάλος κι ώριμος; Πουθενά!

Το δέρμα σου δείχνει σαν να είσαι 25. Ακριβώς το ίδιο με το το παραπάνω. Εσύ μπορεί να το λες και να το εννοείς, αλλά…

Όλες οι συνήθειες που θα πρέπει να έχεις υιοθετήσει πριν τα 30!

Μα δεν φέρεσαι σαν μεγάλη και ώριμη γυναίκα. Ας επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά ότι η ηλικία είναι ένας αριθμός και είμαστε όσο νιώθουμε!

γυναίκες άνω των 30

Unsplash/Vitaly Sacred

Αν δεν έχω πετύχει μέχρι τα 30… σκότωσέ με! Γιατί σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη δολοφονία;;;

Η φίλη μου βγαίνει με έναν που είναι 32. Αν το 32 σε σοκάρει, κράτα το για τον εαυτό σου. Γιατί όταν φτάσεις 32 χρονών θα αλλάξεις γνώμη.

 Αυτό που φοράς δεν ταιριάζει με την ηλικία σου. Αν μπορεί και το υποστηρίζει και έχει επιλέξεις το δικό της στιλ, τι σε ενοχλεί;;; Ενοχλεί την αισθητική σου;

γυναίκες άνω των 30

unsplash/Lucrezia Carnelos

Το σώμα πέφτει μετά τα 30 και γίνεται… Αυτό μόνο “αγενές” θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε.

Πριν μιλήσεις, καλύτερα σκέψου! Δεν θέλεις να μειώσεις έναν άνθρωπο, ούτε να τον κάνεις να νιώσει άβολα κι αμήχανα. Και μην ξεχνάς πως… ρόδα είναι και γυρίζει!

Διαβάστε επίσης:

Η ηλικία που οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες στη ζωή τους!

Photo: Pixabay
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved