Πώς θα κρύψεις έξυπνα τα καλώδια που δεν θέλεις να φαίνονται

LIKE US ON FACEBOOK

Πώς θα κρύψεις τα καλώδια που δεν θέλεις να φαίνονται στο σπίτι σου. Αυτά που εμφανίζονται σε κάθε γωνιά όλων των δωματίων και αυτά που μερικές φορές μπλέκονται στα πόδια μας, γιατί είμαστε άλλωστε και η γενιά που αγαπάει την τεχνολογία όσο καμία άλλη.

Πώς θα κρύψεις τα καλώδια της τηλεόρασης, του router και των φορτιστών όλων των συσκευών που χρησιμοποιείς στο σπίτι σου; Οι τρόποι είναι πολλοί και ιδιαιτέρως δημιουργικοί για όσους αγαπούν τη μίνιμαλ διακόσμηση και δεν μπορούν να βλέπουν καλώδια να εξέχουν από εδώ κι από εκεί.

Σε ψάθινα καλάθια

Τα ψάθινα καλάθια είναι η αγαπημένη μας λύση γιατί μπορείς εύκολα να τα ενσωματώσεις σε κάθε χώρο του διαμερίσματος σου. Είναι ιδανικά για να κρατάς σε ένα μέρος φορτιστές, καλώδια USB, πολύμπριζα και οποιοδήποτε άλλο καλώδιο για τις ηλεκτρονικές συσκευές σου. Επίσης, εάν δεν θέλεις αυτά να φαίνονται ακόμη και μέσα στα καλάθια μπορείς να τα κρύψεις κάτω απ’ την αγαπημένη σου κουβέρτα.

Unsplash/Sarah Dorweiler

Σε κουτιά + συρτάρια

Ο πιο έξυπνος τρόπος για να κρύψεις τα καλώδια μέσα σε ένα σπίτι είναι να τα τοποθετήσεις μέσα στα συρτάρια των επίπλων. Τι σημαίνει αυτό; Για παράδειγμα, θέλεις να κρύψεις τα καλώδια της τηλεόρασης, τα οποία συνήθως τα ακουμπάς κάτω. Καλό θα ήταν πριν αγοράσεις το έπιπλο πάνω στο οποίο θα ακουμπήσεις την τηλεόραση, να προσέξεις εάν έχει ειδικές τρύπες ή συρτάρια μέσα απ’ τις οποία μπορούν να περάσουν τα καλώδια. Εάν έχεις αγοράσει ήδη το έπιπλο σου, τότε μπορείς να δημιουργήσεις αυτά τα κενά και μόνη σου ή να κρύψεις τα καλώδια σε μικρά κουτιά που μπορείς να τοποθετήσεις πάνω στο έπιπλο.

Photo: IKEA

Photo: Unsplash/Sarah Dorweiler

Μέσα σε αυτά που έχουν κι άλλη χρησιμότητα

Στην αγορά -ακόμα και στα Ikea- έχουμε δει κουτιά που έχουν διπλή χρησιμότητα. Μέσα σε αυτά τα κουτιά μπορείς να αποθηκεύσεις διάφορα καλώδια και φορτιστές ενώ στην επιφάνεια τους μπορείς να φορτίσεις το κινητό ή το tablet σου.

Photo: IKEA

Γιατί να τα κρύψεις;

Δεν χρειάζεται να κρύψεις τα καλώδια του σπιτιού σου, αλλά να δημιουργήσεις με αυτά σαν καλλιτέχνης. Είναι η λύση που προτείνουμε σε όλους τους δημιουργικούς τύπους εκεί έξω και σε όλους εκείνους που τους αρέσει να πειραματίζονται με το διαφορετικό. Τι εννοούμε; Αφήνουμε τις παρακάτω εικόνες να μιλήσουν για εμάς.

Photo: Pinterest

Photo: Pinterest

Διάβασε ακόμη:

Τα ομορφότερα κρεμαστά φυτά εσωτερικού χώρου

Photo: Unsplash/Loewe Technologies
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved