Πώς να φτιάξεις παγωτό με τη σοκολάτα που περίσσεψε!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και λαδουδάκια δεν λείπουν το Πάσχα από κανένα σπίτι, αλλά τι μπορείς να κάνεις εάν τα παιδιά σου κάποια στιγμή τα άνοιξαν, τα βαρέθηκαν και τα άφησαν στη μέση;

Θα φτιάξεις παγωτό με τη σοκολάτα που περίσσεψε και θα εντυπωσιάσεις με αυτά τόσο τα παιδιά σου όσο και τους υπόλοιπους καλεσμένους στο σπίτι σου! Επιπλέον, μπορείς να βάλεις τους μικρούς της παρέας να τα φτιάξουν μόνοι τους.

Σε αυτή την περίπτωση, τοποθέτησε όλα τα υλικά που θα χρειαστούν σε ένα τραπέζι και άσε να φτιάξουν μόνοι τους το παγωτό όπως θα το απολαύσουν καλύτερα!

Τι θα χρειαστείς για το παγωτό;

  • Χωνάκια παγωτού
  • Παγωτό βανίλια ή άλλη αγαπημένη σου γεύση
  • Σοκολατένια πασχαλινά αυγά και σοκολατένια λαγουδάκια

Πώς θα φτιάξεις το παγωτό;

  1. Κόβουμε τα σοκολατένια αυγά και το σοκολατένιο λαγουδάκι στη μέση. Μπορεί τα παιδιά σου ήδη να τα έχουν παρατήσει στη μέση, οπότε προσπέρασε αυτό το βήμα.
  2. Γέμισε το εσωτερικό της σοκολάτας με λιωμένο παγωτό βανίλια και τοποθέτησε το ξανά στην κατάψυξη. Για να γεμίσεις τη σοκολάτα πιο εύκολα μπορείς να τη τοποθετήσεις σε ένα ψηλό ποτήρι.
  3. Όταν η σοκολάτα με το παγωτό είναι έτοιμα, γεμίζουμε τα χωνάκια με μπάλες παγωτού και από πάνω τοποθετούμε τη νέα μας δημιουργία με τα γεμιστά σοκολατένια λαγουδάκια με παγωτό.

Διάβασε ακόμη:

Παίξε με τα παιδιά και φτιάξε μαζί τους DIY αυτάκια λαγού!

Photo: nowthatspeachy.com
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved