Οι 5 εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν την παραγωγικότητα σου ακόμη και όταν πρέπει να πας στη δουλειά σου το καλοκαίρι και στο γραφείο δεν έχει μείνει κανένας άλλος εκτός από εσένα.

Σου αρέσει η οργάνωση, κρατάς πάντα σημειώσεις σε ένα τετράδιο, το ημερολόγιο στο κινητό σου ή ακόμη και στο προσωπικό σου email. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μέρες που όλοι όσο κι εάν προσπαθούμε νομίζουμε ότι τελικά δεν κάνουμε τίποτα και βλέπουμε τη λίστα μας με τις υποχρεώσεις να μεγαλώνει ολοένα και πιο πολύ.

Τι μπορείς να κάνεις αυτές τις ημέρες; Να κατεβάσεις στο κινητό σου μία απ’ τις παρακάτω 5 εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο παραγωγική ακόμη κι όταν αυτό μοιάζει αδύνατο.

Οι 5 εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν την παραγωγικότητα σου:

Calm

Μια εφαρμογή ιδανική για όσους αγαπούν τον διαλογισμό. Η χρήση της θα σε βοηθήσει να μάθεις να αναπνέεις πιο σωστά, προκειμένου να αποφύγεις το στρες. Το Calm διαθέτει ακόμη ήχους που είναι σχεδιασμένοι για να σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς ή να βελτιώσουν τη διάθεσή σου.

Calendar by Readdle

Με αυτή την εφαρμογή, δεν θα ξεχάσεις ποτέ ξανά γενέθλια, εκδηλώσεις, υποχρεώσεις και συγκεκριμένα deadlines που δεν γίνεται άλλο να καθυστερείς. Το ημερολόγιο της Readdle συγχρονίζεται ακόμη και με το Google Calendars.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Readdle (@readdle) στις

Simple Habit

To Simple Habit είναι κι αυτό ένα app για όσους θέλουν να εντάξουν τον διαλογισμό στην καθημερινότητά τους, αλλά και να αυξήσουν τις θετικές τους σκέψεις. Διαθέτει πολλές προτάσεις για διαλογισμό και για κάθε ώρα της ημέρας, απ’ τη στιγμή που ξυπνάς μέχρι όταν πέφτεις για ύπνο, αλλά ακόμη και για όταν είσαι στη δουλειά.

24me

Πρόκειται για τον προσωπικό σου βοηθό, μια «έξυπνη» εφαρμογή που σε βοηθάει να διαχειριστείς και να συγκεντρώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις, σημειώσεις και προσωπικούς λογαριασμούς σε ένα και μόνο σημείο. Το καλύτερο είναι ότι αυτή η εφαρμογή σε ειδοποιεί για όλα όσα έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα σου, ενώ σου υπενθυμίζει κάθε φορά και ποιο είναι το επόμενο καθήκον σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 24me Smart Personal Assistant (@24meapp) στις

Brain FM

Κι εάν είσαι από αυτούς που τα έχουν δοκιμάσει όλα, αλλά εξακολουθούν να μην καταφέρνουν να συγκεντρωθούν σε όσα έχουν να κάνουν, το app Brain FM είναι αυτό που ψάχνεις. Μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από επιστήμονες για να δημιουργεί μουσική που σε βοηθά να είσαι πολύ πιο παραγωγικός.

Photo: Unsplash/Wyron A