Σπουδαία διάκριση για τρία ελληνικά νησιά, τα οποία βρίσκονται για ακόμα μια χρονιά ανάμεσα στους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Κρήτη, Σαντορίνη και Ρόδος είναι ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς, σύμφωνα με τους χρήστες του TripAdvisor. Πέμπτος κορυφαίος προορισμός στον κόσμο η Κρήτη για το 2018!

Αναφορικά με τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, η Κρήτη είναι στην τέταρτη θέση, η Σαντορίνη στην δέκατη και η Ρόδος στην δέκατη τρίτη.

Η Κρήτη χαρακτηρίζεται απ’ τους χρήστες του TripAdvisor ως ένα διαμάντι που πλέει στη γαλαζοπράσινη θάλασσα. Οι παραλίες της Κρήτης χαρακτηρίζονται ως θεϊκές ενώ το site δεν ξεχνάει να κάνει την απαραίτητη αναφορά στη μυθολογία και την ιστορία του νησιού.

Πέμπτος κορυφαίος προορισμός στον κόσμο η Κρήτη

Για τη Σαντορίνη, το TripAdvisor σχολιάζει πως εκπέμπει μια διαφορετική γοητεία, κάτι που δικαιολογείται εν μέρει απ’ τη γεωγραφική της ιδιομορφία ενώ το ο ταξιδιωτικός ιστότοπος εκθειάζει τις παραλίες, τη θέα προς το Αιγαίο, την εκλεκτή κουζίνα, τις γκαλερί, την έντονη νυχτερινή ζωή και τα εξαιρετικά κρασιά της Σαντορίνης.

Για τη Ρόδο, το TripAdvisor σημειώνει πως είναι το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο από τα Δωδεκάνησα λόγω της καλά διατηρημένης μεσαιωνικής της πόλη, τους αρχαιολογικούς της χώρους, τις παραλίες και τις επιλογές για διασκέδαση.

Το Παρίσι θεωρείται ο κορυφαίος ευρωπαϊκός αλλά και παγκόσμιος προορισμός για το 2018.

Οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για το 2018:

 1. Παρίσι
 2. Λονδίνο
 3. Ρώμη
 4. Κρήτη
 5. Βαρκελώνη
 6. Πράγα
 7. Κωνσταντινούπολη
 8. Λισαβόνα
 9. Μαγιόρκα
 10. Σαντορίνη
 11. Φλωρεντία
 12. Βενετία
 13. Ρόδος
 14. Τενερίφη
 15. Άμστερνταμ
 16. Κορσική
 17. Βουδαπέστη
 18. Νησιά Μαδέρα
 19. Βερολίνο
 20. Εδιμβούργο

Οι κορυφαίοι προορισμοί του κόσμου για το 2018:

 1. Παρίσι
 2. Λονδίνο
 3. Ρώμη
 4. Μπαλί
 5. Κρήτη
 6. Βαρκελώνη
 7. Πράγα
 8. Μαρακές
 9. Κωνσταντινούπολη
 10. Νέα Υόρκη

Διάβασε και αυτό:

Αυτό το νησί είναι o top προορισμός για το 2018 σύμφωνα με το TripAdvisor

Photos: Pixabay