Το να ταξιδεύεις με αεροπλάνο είναι ευχάριστο αλλά πολύ αγχωτικό! Να είσαι στην ώρα σου για το chek-in, να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με την ταυτότητά σου, να μη ζυγίζει παραπάνω κιλά η βαλίτσα σου.

Και αφού τα έχεις περάσει όλα αυτά (με επιτυχία) φτάνεις επιτέλους στον προορισμό σου! Κι εκεί ξεκινά η μάχη νούμερο 2! Πρέπει να περιμένεις τη σειρά σου για να εμφανιστεί η βαλίτσα σου και να την πάρεις!

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι προκειμένου να μην περιμένεις πολύ μέχρι να πάρεις τη βαλίτσα σου!

Ένας τρόπος για να πάρεις πιο γρήγορα τη βαλίτσα σου είναι να έχεις προνοήσει από πριν και να τους πεις να βάλουν μια ετικέτα “εύθραυστο”!
Αυτό σημαίνει ότι η τσάντα σου θα φορτωθεί στο αεροπλάνο προς το τέλος και αυτό σημαίνει πως θα βγει πρώτη! Παράλληλα, η βαλίτσα σου θα αντιμετωπίζεται ως εύθραυστη, δηλαδή, με μεγαλύτερη προσοχή!

Κι αν δεν θέλεις να βάλεις το “εύθραυστο” σου έχουμε εναλλακτική! Μπορείς να περιμένεις και να είσαι από τους τελευταίους που θα του ελέγξουν την αποσκευή.Κι έτσι, είπαμε, η βαλίτσα σου θα μπει τελευταία και θα βγει πρώτη!

Ένας άλλος τρόπος είναι να ρωτήσεις αν μπορείς να κάνεις gate-check στη βαλίτσα σου!

Αυτό σημαίνει ότι θα την κρατήσουν σε μια ειδική θέση στο αεροπλάνο και συνήθως σου την δίνουν πίσω όσο βρίσκεσαι στο αεροπλάνο! Προσοχή, προσοχή! Πρέπει να ελέγξεις την αεροπορική σου εταιρία για την πολιτική της, επειδή μερικές το χρεώνουν παραπάνω!

Όλα τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν να φτάσει η βαλίτσα σου πιο γρήγορα στα χέρια σου και να μην περιμένεις έναν “αιώνα” στο αεροδρόμιο!