Όσα λένε οι ειδικοί για το τατουάζ σου και δεν θες να διαβάσεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Το τατουάζ συνήθως είναι κάτι προσωπικό, κάτι που έχει συναισθηματική αξία για σένα, κάτι που θέλεις να έχεις μέχρι τα βαθιά γεράματα. Αυτά είναι, όμως, τα πιο συνηθισμένα τατουάζ που όλοι κάνουν σύμφωνα με τους tattoo artists.

Ναι, οι ειδικοί λένε πως ενώ υποτίθεται πως το τατουάζ είναι κάτι προσωπικό τελικά καταλήγουμε να έχουμε όλοι τα ίδια tattoo! Ποια είναι τα πιο κλισέ, συνηθισμένα τατουάζ; Και τελικά ίσως δείχνουν πως πολλοί τα κάνουν απλά επειδή είναι της μόδας, αλλά και αυτό είναι ΟΚ.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα τατουάζ;

Harry Poter και οι Κλήροι του Θανάτου

Οι fans του Harry Poter είναι πολλοί, όπως πολλοί είναι και αυτοί που έχουν το ίδιο τατουάζ. Αν έχεις κι εσύ αυτό το tattoo όχι δεν είσαι τόσο μοναδικός όσο νομίζεις.

Tattoo number 4. ✅ #harrypotter #potterhead #deathlyhallowstattoo #tattoo #love

A post shared by Paige Butler (@paige_butler_) on

Τατουάζ στα δάχτυλα

Μικρά, κομψά και διακριτικά αλλά πολύ συνηθισμένα. Πολλοί επιλέγουν να κάνουν ένα μικρό tattoo ανάμεσα στα δάχτυλα, τουλάχιστον για αρχή.

#finger #fingertattoo #peace #love #tinytattoo

A post shared by Guru tattoos (@gurutattoos) on

Και οι tattoo artists απλώς λένε να σταματήσουμε το πρώτο μας τατουάζ να είναι αυτό, γιατί απλά είναι ανούσιο!

Ό,τι βρίσκεις στο Pinterest

Family/? infinity sign. Had a lot of fun on this challenging single needle piece #infinitysigntattoo #infinitysign #tattoo #family #heart #girlytattoo #singlneedletattoo #blacktattoo #simpletattoo #dynamictattooink #coilmachine #drigenbergtattoomachine #kwadron #stencilstuff

A post shared by Mark Mooberry (@mooberry_ink) on

Είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που πηγαίνουν για τατουάζ και δείχνουν ένα υπέροχο που βρήκαν στο Pinterest; Τότε δεν είσαι μοναδικός και οι ειδικοί το επιβεβαιώνουν αφού μάλλον έχουν βαρεθεί να τους ζητάνε ό,τι βλέπουν. Και πάνω κάτω είναι όλα τα ίδια! Λίγη έμπνευση ρε παιδιά!

Το όνομα του παιδιού σου

Γλυκό, χαριτωμένο αλλά και λίγο “άκυρο”. Αυτό το trend έχει “παίξει” πολύ και μάλλον έχει έρθει η ώρα να το σταματήσουμε. Άλλωστε δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσεις το όνομα του παιδιού σου. Βεβαίως, εδώ οι απόψεις διίστανται.

Τριαντάφυλλα

Τριαντάφυλλα στο χέρι, στην πλάτη, στο πόδι παντού. Τα βλέπουμε παντού και λίγο τα έχουμε βαρεθεί. Ναι, είναι όμορφα αλλά θέλεις να έχεις το ίδιο τατουάζ με τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας; Μάλλον όχι.

Όπως κι αν έχει φρόντισε το τατουάζ σου να είναι κάτι που σε εκφράζει, να σου αρέσει γιατί θα το έχεις πάνω σου για πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Το μελάνι απ’ το τατουάζ σου μπορεί να ταξιδέψει σ’ όλο σου το σώμα!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved