Όσα μπορείς να κάνεις το ΣΚ χωρίς γουλιά αλκοόλ!

LIKE US ON FACEBOOK

Επιτέλους Παρασκευή σκέφτονται πολλοί σήμερα, καθώς ακολουθεί ένα όμορφο, ξεκούραστο Σαββατοκύριακο. Πώς το ξέρω; Το ξέρω επειδή το ΣΚ δεν γίνεται να μην είναι όμορφο, είναι αδύνατον σου λέω! Κι εσύ θα κάνεις τα πάντα για να περάσεις ένα όμορφο διήμερο και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για την καινούργια εβδομάδα.

Αν τα έχεις τα χρονάκια σου κι έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις από club σε club και να γυρνάς ξημερώματα, τότε υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις χωρίς να πιεις γουλιά αλκοόλ!

Αν θέλεις, λοιπόν, να ξοδέψεις κάπου αλλού τα χρήματα σου υπάρχουν τόσες εναλλακτικές που θα τις ευχαριστηθείς. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάνε κάτι διαφορετικό!

Πήγανε σε ένα μουσείο

Ήρθε η ώρα να επισκεφτείς ένα μουσείο και αν είσαι στην Αθήνα είσαι τυχερός καθώς έχουμε πολλά και καλά. Αν δεν είσαι fan των μουσείων, μπορείς να πας σε μια έκθεση. Μήπως ήρθε η ώρα να πας στην έκθεση του Van Gogh;

Πήγαινε να δεις μια ταινία

via GIPHY

Όχι, μη τη βάλεις πάλι στο σπίτι σου να τη δεις. Πήγαινε στον κινηματογράφο της γειτονιάς σου. Ξέρεις πολύ καλά πως η αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική. Πάρε τον φίλο σου, μια κούτα pop corn κι απόλαυσε την ταινία.

Πήγαινε κάπου στην πόλη που δεν έχεις πάει ποτέ

Αποκλείεται να έχεις εξερευνήσει όλα τα μέρη. Ειδικά να μένεις Αθήνα κάτι θα σου έχει ξεφύγει. Υπάρχουν τόσα ωραία μέρη με τόσο ωραία θέα που σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις κι εσύ κολλάς στα ίδια και στα ίδια.

Πήγαινε σε μια θεατρική παράταση ή ένα stand uo comedy

via GIPHY

Σου είπα ότι οι επιλογές είναι πολλές! Μπορείς να επιλέξεις τη θεατρική παράσταση που σε ενδιαφέρει ή να πας σε ένα stand up comedy που σίγουρα θα το ευχαριστηθείς.

Πήγαινε για νύχια

Αν είσαι κοπέλα μπορείς να πας να φτιάξεις τα νύχια σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Αυτό θα αλλάξει σίγουρα τη διάθεσή σου. Ιδανικά πάρε και τις φίλες σου μαζί!

Πήγαινε σε καραόκε

via GIPHY

Πόσο καιρό έχεις να διασκεδάσεις πραγματικά και να γελάσεις με την καρδιά σου; Αυτά υπόσχεται το καραόκε. Άφθονη διασκέδαση και γέλιο μέχρι δακρύων. Ήρθε η ώρα να αναδείξεις το ταλέντο σου.

Διακόσμησε το σπίτι σου

Τόσα diy σου έχουμε δείξει κι όλο λες πως θα τα δοκιμάσεις, αλλά τα αφήνεις για αργότερα. Λοιπόν, ήρθε η ώρα! Ξεκίνα να ανανεώνεις τον χώρο σου και βάλε όλη σου τη φαντασία!

Photo: mensxp.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved