Οι καταστάσεις τα Χριστούγεννα ορισμένες φορές μπορεί να είναι άβολες. Γιατί ναι, δεν είναι όλα ρόδινα και δεν έχουν όλα happy end, όπως στις ρομαντικές, χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Θα γυρίσεις ενδεχομένως στο πατρικό σου για τα Χριστούγεννα κι εκεί θα έρθεις αντιμέτωπος με αρκετές καταστάσεις, όπως κάθε χρονιά! Γιατί τα Χριστούγεννα μπορεί να έχουν τα καλά τους αλλά και μερικές αμήχανες στιγμές.

Πώς να αντιμετωπίσεις τις πιο άβολες καταστάσεις τα Χριστούγεννα;

Boom! Έπεσες πάνω στον πρώην

Μπαίνεις μέσα στο αγαπημένο σου στέκι και να τος! Ο πρώην σου είναι εκεί και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Τρέχεις προς την έξοδο, μπαίνεις στο αμάξι και φεύγεις; Κρύβεσαι να μη σε δει;

Όχι, μη γίνεσαι δραματική. Μπορεί να είναι άβολο και αυτό που πάντα φοβόσουν. Αλλά τώρα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως μια ευκαιρία για να το ξεπεράσεις.

Δεν χρειάζεσαι να πας να του μιλήσεις αλλά αν κάνει μια τέτοια προσέγγιση τότε να είσαι ανοιχτή να μιλήσεις.

Σεξ στο σπίτι

καταστάσεις τα Χριστούγεννα

Photo: Unsplash/Maddi Bazzocco

Κι αν φέρεις τον σύντροφό σου σπίτι με τη δική σου οικογένεια για μερικές ημέρες; Τότε τα πράγματα σίγουρα γίνονται άβολα.

Γιατί μπορεί να έχεις φέρει τον σύντροφό σου στο σπίτι, να μην είσαι τόσο εκδηλωτική αλλά τα Χριστούγεννα τα πράγματα είναι λίγο πιο… ζεστά. Αλλά πώς θα κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου και όλη την οικογένεια στο σπίτι;

Η αλήθεια είναι πως απλά… το κάνεις. Αθόρυβα. Δεν θα είναι και το καλύτερο που έχεις κάνει ποτέ… αλλά θα το κάνεις.

Ακόμη ελεύθερη είσαι;

Αυτή η ερώτηση σε κάθε οικογενειακό τραπέζι. Γιατί οι συγγενείς σου είναι λιγάκι αδιάκριτοι εδώ που τα λέμε… Είναι λιγάκι αγχωτικό και άβολο να σε ρωτάνε για τις σχέσεις σου σε κάθε τραπέζι.

Προσπάθησε να θέτεις τα όρια σου στην οικογένειά σου και στους φίλους σου κι έτσι δεν θα χρειάζεται να αγχώνεσαι για τις ερωτήσεις.

Μήπως τελικά… να μην επιστρέψεις στο χωριό αλλά να κάνεις ένα ταξιδάκι;;;

Ονειρικοί προορισμοί για μαγικά Χριστούγεννα που δε θα ξεχάσεις ποτέ!