Μην μπεις στο αεροπλάνο, χωρίς να έχεις αυτό μαζί σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Φυσικά δεν εννοούμε τη βαλίτσα σου, αφού αυτή είναι δεδομένη. Τι πρέπει να έχεις μαζί σου στο αεροπλάνο; Ένα πολύ πρακτικό και χρήσιμο πράγμα που δεν πιάνει και χώρο.

Αν ταξιδεύεις συχνά ίσως γνωρίζεις ήδη τι πρέπει να έχεις μαζί σου στο αεροπλάνο. Είναι απ’ τα πρώτα πράγματα που βάζεις στη τσάντα σου όταν ετοιμάζεσαι για ένα ταξίδι και το πρώτο πράγμα που βγάζεις από την τσάντα σου όταν πας να καθίσεις στη θέση σου.

Τι πρέπει να έχεις μαζί σου στο αεροπλάνο; Μαντηλάκια για τα μικρόβια. Όσο κι αν σου αρέσει να ταξιδεύεις, όσο κι αν αγαπάς τα αεροπλάνα, υπάρχει ένα πράγμα που δεν αντέχεις: Τα μικρόβια. Όχι μόνο εσύ, δηλαδή, αλλά όλοι μας.

Τα μικρόβια στο αεροπλάνο δυστυχώς υπάρχουν παντού. Στο κάθισμα, στο τραπεζάκι, στη ζώνη. Παντού. Και μπορείς να τα μειώσεις με ένα μαντηλάκι για τα μικρόβια.

Δεν έχει σημασία αν θα ταξιδεύεις για 2 ώρες ή για 10, ούτε πόσο καλό είναι το αεροπλάνο και η εταιρία με την οποία ταξιδεύεις. Πρέπει να τα έχεις πάντα στην τσάντα σου και φυσικά να τα χρησιμοποιήσεις μόλις επιβιβαστείς.

Τι μπορείς να κάνεις; Πριν καθίσεις, μπορείς να καθαρίσεις τη θέση σου, εκεί που ακουμπούν οι ώμοι και τα χέρια σου και το τραπεζάκι σου. Και μετά μπορείς να βολευτείς με την ησυχία σου. Μπορείς να ακουμπήσεις κάπου την τσάντα σου (καλύτερα πάνω αν έχει χώρο), αφού έχεις πάρει τα βασικά από μέσα, αυτά που χρειάζεσαι. Να πάρεις το μαξιλαράκι για το κεφάλι σου ώστε να μην πιαστεί ο αυχένας σου και να… κοιμηθείς, είτε να απολαύσεις τη θέα.

Και πριν μας πεις παρανοϊκούς, να σου πούμε πως έρευνες έχουν αποδείξει πως τα μικρόβια στο αεροπλάνο είναι πολλά και βλάπτουν την υγεία μας. Γιατί, λοιπόν, να μην κάνεις κάτι ώστε να τα ελαττώσεις;

Τα μαντηλάκια είναι η καλύτερη λύση κι αν είσαι ευγενικός μπορείς να τα μοιραστείς και με τον διπλανό σου.

Είσαι έτοιμος για το επόμενο ταξίδι σου;

Διαβάστε επίσης:

Ταξιδεύεις με αεροπλάνο; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν κλείσεις το εισιτήριο

Photo: Unsplash/Man Wong

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved