Ένα ξενοδοχείο είναι πάντα το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν πηγαίνουμε διακοπές. Μία οικονομική επιλογή ή ένα ξενοδοχείο που έχει όλες τις ανέσεις;

Και ,όμως, πολλές φορές κοιτάμε και το πως φαίνεται ο χώρος γενικά. Μία εναλλακτική επιλογή, του πως δείχνει ο χώρος μπορεί να μας πείσει να μείνουμε σε ένα διαφορετικού τύπου ξενοδοχείο. Δεν έχει σημασία, εάν είναι μεγάλα ή μικρά ξενοδοχεία αρκεί να μας ελκύουν και προφανώς να εγκρίνεται και από άποψη καθαριότητας! Και συ ο ίδιος θα πειστείς με τις παρακάτω photos μερικών, πραγματικά περιέργως ωραίων ξενοδοχείων.

Μικρά ξενοδοχεία που θα λάτρευες και εσυ να μείνεις

Getaway House

Ξεφύγετε από τα Catskills και κατευθυνθείτε σ’ένα από τα πιο γλυκά σημεία του ποταμού Hudson. Το Getaway house θα σας προσφέρει την διαφυγή από την πόλη που επιθυμείτε και θα σας προσφέρει όλη την έρημο στα πόδια σας. Όσον αφορά το δωμάτιο όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, είναι ξύλινο και ευρύχωρο για να μην αναφέρουμε γενικώς πως είναι ονειρεμένο.

Free Spirit Spheres

μικρά ξενοδοχεία

Μπορεί να είναι εναλλακτική επιλογή αλλά πραγματικά ποιος δεν θα ήθελε έστω να δοκιμάσει να μείνει για μία φορά σε ένα τέτοιο χώρο; Έστω για την εμπειρία θα άξιζε πολύ να δοκιμάσετε, κυριώς εσείς οι νέοι, που τα αντέχετε αυτά. Τα free spirits βρίσκονται στο British Columbia του Καναδά και πραγματικά σε περιμένουν να σε φιλοξενήσουν μέσα στη καταπράσινη φύση.

Vipp Shelter

μικρά ξενοδοχεία

Εάν σκοπεύεις να επισκεφτείς την Σουηδία τότε μην το σκεφτείς και πολύ. Προτίμησε να μείνεις στο Vipp ShelterΒρίσκεται βαθιά μέσα στο δάσος στις όχθες της λίμνης Immeln. Ο χώρος αυτός αποτελείται από συρόμενες γυάλινες πόρτες και γενικά θα νιώθεις πως είσαι βυθισμένος μέσα στη φύση από τις ανέσεις που σου προσφέρει αυτή η κατοικία.

Hotel Aire de Bardenas

μικρά ξενοδοχεία

Σίγουρα δεν έχεις μείνει σε τέτοιους χώρους. Και όμως στην Tudela της Ισπανίας τα ξενοδοχεία Bubbles εξυπηρετούν τις ανέσεις που μπορεί να δώσει ένα ξενοδοχείο και ειδικότερα αυτά κάνουν το μέρος κατάλληλο για να κοιτάς τ’αστέρια ψηλά.

Riad Mena & Beyondμικρά ξενοδοχεία

Σε περίπτωση που μέσα στις επιλογές σου είναι κάποια στιγμή να επισκεφτείς το Μαρόκκο τότε το Marrakech είναι το ιδανικό μέρος. Όχι τίποτα άλλο αλλά το Riad Mena & Beyond σου προσφέρει όλες τις ανέσεις, που μπορείς να έχεις και πραγματικά θα νιώθεις σαν να είσαι βασιλιάς στο δικό σου παλάτι!

Tubo Tulum

μικρά ξενοδοχεία

Στο μακρινό σ’εμάς Μεξικό δημιουργούνται πρωτότυποι χώροι διαμονής, που όσο και να πεις σε ελκύουν να τις δεις έστω. Πόσο μάλλον να φιλοξενηθείς. Το Tubo Tulum σας προσφέρει μία δροσερή μικρή διαμονή μακριά από το κλασικό πλαίσιο του ξενοδοχείου.

Manshausen Island Resort

μικρά ξενοδοχεία

Με καμπίνες θαλάσσιου θαλάμου, με θέα στα φιόρδ της Νορβηγίας, το Manshausen είναι ένα είδος των μικροσκοπικών θερέτρων πολυτελείας. Με πανέμορφη, μοντέρνα αρχιτεκτονική, βιβλιοθήκη γεμάτη από παλιά περιοδικά της National Geographic, πισίνα με θαλάσσινο νερό και σάουνα, αυτό το μέρος θα σε κάνεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα.

Bea B&B

μικρά ξενοδοχεία

Μία κλασική βέλγικη απόδραση, αυτό το κομψά σχεδιασμένο μικροσκοπικό ξενοδοχείο περιλαμβάνει μία μεγάλη σουίτα, δωμάτιο με 2 κρεβάτια και άνετη βεράντα. Μάλλον σαν μια πανέμορφη εξοχική κατοικία παρά ένα ξενοδοχείο.

Vivood Landscape Hotels

μικρά ξενοδοχεία

Όποιος και αν είναι ο σκοπός σας στην Ισπανία, το Vivood Landscape είναι μία εξαιρετική επιλογή για μία χαρούμενη και συναρπαστική απόδραση.

PurePods

μικρά ξενοδοχέια

Αυτή η συλλογή από 5 κτίσματα με γυάλινα τοιχώματα στρώνεται γύρω από την εξοχή της Νέας Ζηλανδίας έξω απο το Christchurch. Κάθε τοποθεσία έχει τη δική της ατμόσφαιρα, οπότε ένα ταξίδι θα σε κάνει πραγματικά να ξεχαστείς και  να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου.