Με αυτά τα hacks δεν θα σε χτυπήσουν ποτέ ξανά τα παπούτσια!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα παπούτσια είναι πολύ σημαντικά και για την υγεία των ποδιών σου και κατ’ επέκταση της μέσης σου και της πλάτης σου. Πώς να μη σε χτυπάνε τα παπούτσια και πώς μπορείς να ξεκουράζεις τα πόδια σου;

Ευτυχώς υπάρχουν μερικά tips για να μην σε ενοχλούν τα παπούτσια και τα πόδια σου να μην πάθουν ανεπανόρθωτες ζημιές. Πώς να μη σε χτυπάνε τα παπούτσια; Αυτό μοιάζει με “όνειρο” ειδικά όταν η δουλειά σου απαιτεί να είσαι πολλές ώρες όρθιος.

Γιατί, λοιπόν, κάθε φορά που βάζεις τα αγαπημένα σου παπούτσια να υποφέρεις και τα πόδια σου να καίνε; Με αυτά τα  tips δεν θα σου λύσουμε τα χέρια αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσουμε σημαντικά και είναι κάτι που μπορείς να κάνεις εύκολα.

Πώς να μην σε χτυπάνε τα παπούτσια;

Βάλε ταινία στο δεύτερο και τρίτο δαχτυλάκι

Πότε πρέπει να το κάνεις αυτό; Όταν φοράς τακούνια γιατί το πόδι πέφτει προς τα εμπρός, πιέζει τα δάχτυλά σου και αυτά τα δύο είναι που υποφέρουν περισσότερο.

Κι αν ξυπόλητη χορεύω….

γυμναστική που κάνεις δεν είναι για σένα

Προσπάθησε να περπατάς ξυπόλητη όσο πιο πολύ μπορείς για να ανασαίνει το πόδι σου και να αποφύγεις τη μόλυνση στα νύχια.

Διατάσεις στα πόδια

Κάνε διατάσεις στα πόδια με τη βοήθεια ενός σκοινιού για να απαλλαγείς από τον πόνο και το άγχος και να κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα.

Οινόπνευμα μέσα στα παπούτσια

View this post on Instagram

Smelly shoes getting you down? ?? Luckily there is a super easy fix! ??‍♀️Spray the insides of stinky shoes with rubbing alcohol and set them out in the sun to dry.☀️ The combination of alcohol and sunlight will help kill the bacteria that are causing the odor! ??

A post shared by Jillee | One Good Thing (@byjillee) on

Γιατί; Για να κλείσεις τους πόρους αλλά και να μειώσεις τον ιδρώτα. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό είναι να ιδρώνει το πόδι, ενώ μπορεί να προκληθεί και μόλυνση.

Σιλικόνη στον πάτο του παπουτσιού

Αυτό είναι το ιδανικό hack για παπούτσια που γλιστράνε,  συνήθως αυτά που έχουμε για την παραλία. Βάλε λίγη κόλλα σιλικόνης και δεν θα γλιστρήσεις ποτέ ξανά.

Η σόλα του ενός παπουτσιού να μην ακουμπάει τη σόλα του άλλου

πώς να μη σε χτυπάνε τα παπούτσια

Το πώς τοποθετείς τα παπούτσια σου έχει σημασία. Μην αφήνεις, λοιπόν, τη σόλα του ενός παπουτσιού να μην ακουμπάει τη σόλα του άλλου αν θέλεις να αποφύγεις την εξάπλωση των μικροβίων και τις μυρωδιές!

Και για τους κάλους;

Τρίψε τους κάλους με ανανά καθώς τα  όξινα επίπεδα και η υφή του θα διευκολύνουν την απολέπιση και θα σε ανακουφίσουν σταδιακά.

Bonus: Η παρακάτω φωτογραφία σε βοηθά να βρεις το κατάλληλο παπούτσι για σένα

Πώς να μη σε χτυπάνε τα παπούτσια

Πώς να μη σε χτυπάνε τα παπούτσια

Διαβάστε επίσης:

Παπούτσια που δεν πρέπει να φοράς ποτέ γιατί βλάπτουν τα πόδια σου!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved