Κάθε ταξίδι σου μπορεί να μείνει αξέχαστο με αυτούς τους τρόπους!

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι που έχουν ταξιδέψει έχουν νιώσει κάποιες στιγμές απόγνωσης και πολλές φορές το άγχος της οργάνωσης. Εάν γνωρίζεις αυτό το συναίσθημα, θα γνωρίζεις επίσης, ότι είναι μια άβολη κατάσταση. Αυτά τα tips για τα ταξίδια θα σε βοηθήσουν σημαντικά!

Γράφει η Δανάη Πάλμου

Εάν το πάθος σου για το ταξίδι είναι μεγάλο και έχεις ήδη μπει στην αναζήτηση για τον επόμενο προορισμό σου, εδώ έχουμε μερικά tips για ταξίδια που θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις το άγχος και να κάνουν το ταξίδι σου να μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη σου.

Γιατί άλλωστε το κάθε ταξίδι σου πρέπει να είναι ξεχωριστό!

Tips για ταξίδια για σένα που… αγχώνεσαι!

Παράγγειλε σόδα με τζίντζερ

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην αντέχεις τα αεροπλάνα και μπορεί να σου προκαλούν ναυτία, και αυτός είναι ένας βασικός λόγος για να αποφύγεις ένα ταξίδι. Το άγχος που μπορεί να σου προκαλεί η ιδέα ότι θα βρίσκεσαι για κάμποσες ώρες στον αέρα και η ιδέα του τι θα συναντήσεις στον προορισμό σου, όπως και το να γίνουν όλα στην ώρα τους, ξεπερνιέται από τις δραστικές ικανότητες του τζίντζερ.

tips για ταξίδια

Photo: Unsplash/Man Wong

Το τζίντζερ, λοιπόν, ενεργεί ως καταπραϋντικό σε γαστρεντερικά συμπτώματα από το άγχος. Ένα ποτήρι τσάι τζίντζερ μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσουν η ναυτία και οι στομαχικές διαταραχές. Ακόμα έχε στο νου να πίνεις νερό αρκετά συχνά!

Γράψε ημερολόγιο

Κατέγραψε κάθε στιγμή του ταξιδιού σου, κάνοντας την να είναι ξεχωριστή και μαγική. Πέρα απ’ τις φωτογραφίες και τα βίντεο, μπορείς να καταράψεις τις εμπειρίες σου, ακόμα και τα φαγητά που γεύτηκες, σημειώνοντας πάντα πώς ένιωσες σε κάθε μια από αυτές τις εμπειρίες. Έτσι, διαβάζοντας τα στο μέλλον και αν αποφασίσεις ποτέ να επισκεφτείς το ίδιο μέρος θα γνωρίζεις σε ποιο μπαρ, εστιατόριο ή αξιοθέατο αξίζει να ξαναπάς.

Πάρε μαζί σου μια μαξιλαροθήκη

tips για ταξίδια

Ακόμα και αν αγαπάς πολύ τα ταξίδια, πάντα μπορεί να νιώσεις ένα αίσθημα νοσταλγίας για το σπίτι σου, κάτι που ξεκινάει από τον αποχωρισμό του κρεβατιού σου. Πολλοί είναι που δεν μπορούν να κοιμηθούν και να βολευτούν σε κρεβάτι ξενοδοχείου, ακόμα και πεντάστερου, νοσταλγώντας το κρεβατάκι του σπιτιού τους και μετρώντας τις μέρες που θα επιστρέψουν πίσω σε αυτό. Με την μαξιλαροθήκη σου, λοιπόν, πάντα θα έχεις κάτι να σου θυμίζει τη ζεστασιά του σπιτιού σου. Ακόμα, μπορείς να τυλίξεις εύθραυστα σουβενίρ κατά την επιστροφή!

Αγόρασε καρτ ποστάλ

Αγοράζοντας καρτ ποστάλ από κάθε μέρος που επισκέπτεσαι κατά την διάρκεια του ταξιδιού σου θα κρατήσεις κυριολεκτικά τις αναμνήσεις στα χέρια σου. Μπορείς επίσης να διακοσμήσεις με δημιουργικό τρόπο το δωμάτιο σου, ξοδεύοντας λιγότερο από ένα ευρώ.

Δημιούργησε συνήθειες με τους travel buddies σου

tips για ταξίδια

sergeycauselove / Freepik

Μπορεί να μην ταξιδεύεις μόνος και να έχεις κάποιο συγκεκριμένο άτομο που να περιβάλλεται απ’ την ίδια ενέργεια για ταξίδι, να έχει όρεξη να ξυπνάει νωρίς και να γυρνάτε όλη την πόλη ή και να σε βγάζει πολλές φωτογραφίες! Μπορείς, λοιπόν, για να κάνετε διασκεδαστικό το ταξίδι να αναπτύξετε συνήθειες, όπως το να ποζάρετε με τον ίδιο τρόπο στις φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνα να ταξιδεύεις… Δεν φαντάζεσαι πόσα πράγματα θα κερδίσεις

Credits: Unsplash

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved