Θέλεις το μπάνιο σου να αστράφτει χωρίς να κοπιάσεις για ώρες και να τρίβεις χωρίς αύριο! Ο πιο απλός τρόπος για το καθάρισμα του μπάνιου είναι απλά με μια ταμπλέτα πλυντηρίου!

Το καθάρισμα του μπάνιου είναι μια εργασία που συχνά προτιμούμε να αναβάλουμε γιατί είναι κουραστική. Όμως, εάν βρεις τον σωστό τρόπο να καθαρίζεις το μπάνιο σου, αυτό θα λάμπει χωρίς να κοπιάσεις.

Πολλά υπολείμματα και άλατα μένουν σχεδόν πάντα πίσω, και κάθε φορά που το έχεις καθαρίσει αλλά μπαίνεις για να πλύνεις ακόμα και το πρόσωπό σου, νέες κηλίδες εμφανίζονται παντού! Είτε είναι τα σημάδια απ’ τις σταγόνες νερού είτε η οδοντόκρεμα που πάλι σου έπεσε. Απογοητεύεσαι κι αποφασίζεις ότι μπορεί να μην έχει τόσο νόημα το καθάρισμα εάν λερώνει συνέχεια.

Όμως, η αλήθεια είναι πως για λόγους υγιεινής το μπάνιο πρέπει να καθαρίζεται αρκετά συχνά και με τον τρόπο που θα σου δείξουμε δεν θα χρειάζεται να αφιερώσεις πολλές ώρες σ’ αυτό.

καθάρισμα μπάνιου

Pexels

Καθάρισμα του μπάνιου σαν επαγγελματίας

Μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων είναι αρκετή για να καθαρίσεις το μπάνιο σου! Αυτή η συμβουλή προέρχεται από μια μαμά στην Αυστραλία που έχει συνδυάσει δύο κοινά προϊόντα για να αναπτύξει τη δική της εξαιρετική μέθοδο καθαρισμού.

Το μόνο που χρειάζεσαι μια λευκή μαγική γόμα- σφουγγάρι -θα την βρεις στο σούπερ μάρκετ- και μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων.

Κάνε μ’ ένα ψαλίδι μια τρύπα στο σφουγγάρι στο μέγεθος της ταμπλέτας, βάλε την ταμπλέτα μέσα, βρέξε το σφουγγάρι κι άριχσε να τρίβεις τις επιφάνειες που θέλεις.

καλλυντικά στο μπάνιο

iStock

Μπορείς να καθαρίσεις τα πάντα στο μπάνιο μ’ αυτό τον τρόπο, απ’ την ντουζιέρα- μπανιέρα μέχρι την κουρτίνα!

Ξέπλυνε με ζεστό νερό και… voilà … έχεις ένα λαμπερό μπάνιο!

*Πριν ξεκινήσεις το καθάρισμα σου συνιστούμε να φορέσεις γάντια, καθώς η ταμπλέτα του πλυντηρίου πιάτων είναι πολύ πιο ισχυρή απ’ ό,τι νομίζεις!

Δες ακόμα:

Πώς να καθαρίσεις το μπάνιο σου σαν επαγγελματίας

Photo: Freepik