Κάνε την αιμορραγία από το ξύρισμα εύκολη υπόθεση!

LIKE US ON FACEBOOK

Φίλε άντρα, το ξέρουμε είναι βάρβαρο κάθε πρωί να ξυρίζεσαι (αφού στην δουλειά σου απαγορεύεται να πας αξύριστος) και ότι είναι λογικό να κόβεσαι αφού δεν έχεις καν πιει καφέ να ανοίξουν τα μάτια σου. Μην πανικοβάλλεσαι, όμως, κάνε την αιμορραγία από το ξύρισμα εύκολη υπόθεση με μικρά tricks!

Με το που κόβεσαι, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να βάλεις λίγο χαρτί υγείας στην πληγή με την ελπίδα η αιμορραγία από το ξύρισμα σου να σταματήσει! Αμ δε! Πρέπει να κάνεις κάποια βήματα ακόμα για να σταματήσεις να αιμορραγείς!

Μην απελπίζεσαι! Εμείς, είμαστε εδώ σου έχουμε την λύση να σταματήσεις την αιμορραγία από το ξύρισμα με προϊόντα που δε σου περνούσαν καν απ’ το μυαλό.

Με τι μπορείς, λοιπόν, να σταματήσεις την αιμορραγία από το ξύρισμα;

  1. Βάλε λιποζάν. Το ξέρουμε δε βάζεις συχνά λιποζάν!Το κάνεις μόνο όταν τα χείλη σου ξεραίνονται πολύ το χειμώνα. Τώρα, όμως, σου αποκαλύπτουμε ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στην αιμορραγία από το ξύρισμα. Εφάρμοσε τοπικά στο σημείο που κόπηκες και θα δεις ότι θα σε βοηθήσει πολύ.
  2. Ένα παγάκι είναι αυτό που χρειάζεται η πληγή σου. Η χαμηλή θερμοκρασία του πάγου θα συρρικνώσει τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής και θα σταματήσει το αίμα που τρέχει.
  3. Το αποσμητικό δεν είναι μόνο για τον ιδρώτα. Τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν χλωριούχο άργιλο το οποίο εκτός από τη συρρίκνωση των ιδρωτοποιών αδένων βοηθά και στη συρρίκνωση των αιμοφόρων αγγείων.
  4. Το στοματικό διάλυμα σου κλείσει αμέσως την πληγή. Το στοματικό διάλυμα περιέχει αλκοόλ θα βοηθήσει το κόψιμο σου με δύο τρόπους. Θα τα απολυμάνει και φυσικά θα σταματήσει να το αίμα που κυλά χωρίς σταματημό.
  5. Φυσικά δάκρυα. Όχι μη βάλεις τα κλάματα επειδή κόπηκες. Κάπου εκεί στο ντουλαπάκι του μπάνιο σίγουρα θα έχεις φυσικά δάκρυα που πήρες από το φαρμακείο όταν έπαθες μόλυνση. Ρίξε μια αμπούλα στην πληγή σου και το αίμα σου θα σταματήσει να τρέχει!

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved