Είμαστε ένοχοι! Παραδοσιακοί κανόνες που καταπατάμε όλοι!

LIKE US ON FACEBOOK

Υπάρχουν πολλοί παραδοσιακοί κανόνες που περνάνε από γενιά σε γενιά και γίνονται πιο ισχυροί κι από μερικούς νόμους. Δεν χρειάζεται να είναι κάπου γραμμένοι. Όλοι τους υπακούμε τυφλά…Ή μήπως όχι; Εμείς βρήκαμε 4 από αυτούς που όλοι καταπατάμε χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε!

Θα δώσουμε ασυλία σε αυτούς που δεν τους γνωρίζουν καν. Αλλά εσύ που τους ξέρεις και δεν τους ακολουθείς δεν μπορούμε να σε δικαιολογήσουμε. Ποιοι είναι, λοιπόν, αυτοί οι παραδοσιακοί κανόνες;

Αφήνεις μια γυναίκα να μπει πρώτη στο ασανσέρ

παραδοσιακοί κανόνες

Είναι ωραίο να αφήνεις μαι γυναίκα να περνάει πρώτη, να της ανοίγεις το δρόμο. Αλλά όχι όταν πρόκειται για το ασανσέρ. Εκεί πρέπει να κάνεις τοαντίθετο. Πρέπει να μπαίνεις πρώτος (δεδομένου ότι τα ασανσέρ μπορεί να είναι και επικίνδυνα) και όταν φτάσετε, να την αφήσετε να βγει πρώτη.

Λες «γείτσες»!

Όταν φταρνίζεται ο αδερφός, ξάδερφος ή κολλητός σου τότε μπορείς να πεις ότι θες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, πρέπει να παριστάνεις ότι δεν πρόσεξες τίποτα! Έτσι λένε οι άγραφοι παραδοσιακοί κανόνες. Τι να πούμε εμείς…

Καλύπτεις το στόμα σου με το δεξί χέρι όταν βήχεις

Το δεξί χέρι είναι το κοινωνικό χέρι γιατί με αυτό χαιρετάς όταν συναντάς κάποιον. Σκέψου τώρα να έχεις βήξει, όλα τα σταγονίδια του βήχα μαζί με τα μικρόβια να είναι στο χέρι σου και να πας να πιάσεις το χέρι κάποιου άλλου. Απλά όχι.

Ανακατεύεις τη ζάχαρη δεξίοστροφα

παραδοσιακοί κανόνες

Πίνεις τον καφέ ή το τσάι σου και θέλεις λίγη ζάχαρη. Ρίχνεις τη ζάχαρη και πας να ανακατέψεις. Κατά 80% θα το κάνεις λάθος! Δεν πρέπει να κάνεις κύκλους με το κουταλάκι σου, να σκέφτεσαι και λίγο τα δικά σου, να ξεχνιέσαι. Το σωστό είναι να κουνάς το κουταλάκι σου πάνω, κάτω. Έτσι η ζάχαρη θα διαλυθεί πιο γρήγορα!

Αν δεν τους γνώριζες αυτούς τους άγραφους κανόνες τότε δικαιολογείσαι, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσεις. Αν τους γνώριζες, σίγουρα έχεις καταπατήσει τουλάχιστον έναν από αυτούς.

Photos:brightside.me
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved