Η γιορτή της μητέρας έρχεται για φέτος στις 12 Μαΐου και ήρθε η ώρα να δεις πώς θα εκπλήξεις και πάλι τη μαμά σου.

Αναμφίβολα, για όλους μας η μαμά μας είναι ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή μας. Γι’ αυτό και το δώρο που θα της κάνεις για αυτή την ιδιαίτερη μέρα πρέπει να είναι ξεχωριστό, όσο κι αυτή. Αν δεν έχεις σκεφτεί ακόμα τι θα της πάρεις, οι παρακάτω ιδέες για δώρα θα σου λύσουν την απορία και θα εντυπωσιάσουν σίγουρα και την ίδια.

Λουλούδια

ιδέες για δώρα

Το κατεξοχήν εύκολο δώρο για μια γυναίκα δεν είναι άλλο από τα λουλούδια. Αρέσουν σε όλες, τα λατρεύουν όλες και συμβολίζουν το ενδιαφέρον και την αγάπη. Τα λουλούδια για τη μαμά σου φρόντισε να είναι πολύχρωμα, όχι κόκκινα απαραίτητα και φωτεινά σαν κι εκείνη.

Κάρτα

Μια κάρτα είναι τόσο ένα τόσο εύκολο και οικονομικό δώρο, όσο και τα λουλούδια. Η κάρτα, όμως, θα της μείνει και θα έχει να την βλέπει και να τη θυμάται για μια ζωή. Επίσης, είναι πιο προσωπική, αφού μπορείς μέσω αυτής να εκφράσεις την αγάπη σου για εκείνη, το θαυμασμό σου και τα συναισθήματά σου. Θα την εκτιμήσει σίγουρα και θα της χαρίσεις έτσι ένα πολύ όμορφο χαμόγελο.

Χαλαρωτικό μασάζ

ιδέες για δώρα

Όταν η μαμά σου έχει ένα βαρύ πρόγραμμα και τρέχει όλη μέρα, ένα χαλαρωτικό μασάζ είναι ό,τι πρέπει για εκείνη. Είτε αποφασίσεις να της το κάνεις εσύ, είτε να την πας σε ένα κέντρο για μασάζ, σίγουρα θα την χαλαρώσεις και θα τη βοηθήσεις να αποβάλει το άγχος της.

Κόσμημα

Ένα όμορφο κόσμημα που θα συμβολίζει την αγάπη σου για εκείνη είναι αυτό που θα μπορεί να έχει παντού μαζί της και να το φοράει, ώστε να σε θυμάται συνεχώς. Στο Fos Greece θα βρεις όμορφα κοσμήματα που θα την εντυπωσιάσουν.

Ποδιά και γάντια κουζίνας

Για τη μαμά νοικοκυρά το ιδανικό δώρο ίσως να ήταν η ποδιά και τα γάντια κουζίνας για να τη βοηθήσει να κάνει πιο εύκολη την αγάπη της για μαγειρική. Θα ήταν ακόμα πιο όμορφο, βέβαια, η ποδιά και τα γάντια να έχουν κάποιο όμορφο και γλυκό σχέδιο πάνω.

Μια αγκαλιά

ιδέες για δώρα

pixabay.com

Μια αγκαλιά σου θα την κάνει να νιώσει βασίλισσα. Είναι το πιο όμορφο δώρο που μπορείς να της κάνεις ανεκτίμητης αξίας. Μπορείς, ακόμα, να περάσεις όλη την ημέρα μαζί της με τον τρόπο που για εσάς είναι ο καλύτερος. Μπορείτε, για παράδειγμα, να πάτε βόλτα, να περπατήσετε, να πιείτε ένα καφέ, να κοιτάξετε παλιές σας φωτογραφίες και να γελάσετε.

Διάβασε ακόμα:

Μετά απ’ αυτή την έρευνα δεν θα γκρινιάξεις ξανά για τη “τσιριχτή” φωνή της μαμάς σου!