Κορίτσια λίγο την προσοχή σας, άντρες θα ταυτιστείτε. Νομίζετε φίλες μου πως είστε ανοιχτές σαν βιβλίο και πολύ δεκτικές αλλά οι άνδρες έχουν διαφορετική άποψη. Οι άνδρες παλεύουν να μας καταλάβουν. «Άβυσσος» η ψυχή της γυναίκας λένε και δεν έχουν και άδικο….

Υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις που κάθε άνδρας θέλει να κάνει σε μια γυναίκα, εύλογες απορίες όπως για παράδειγμα γιατί οι γυναίκες πηγαίνουν πάντα δυο-δυο στην τουαλέτα, γιατί παραμορφώνονται με το makeup και μερικές άλλες πράξεις μας που τους μπερδεύουν.

Φίλε άνδρα είναι η τυχερή σου μέρα γιατί εμείς είμαστε εδώ για να σου λύσουμε όλες τις απορίες. Για να σε παίρνει ο ύπνος τα βράδια και να μην μείνεις με την απορία.

Ερωτήσεις που κάθε άνδρας θέλει να κάνει σε μια γυναίκα

Πώς πετυχαίνουν τέτοια μεταμόρφωση με το makeup;

ερωτήσεις που κάθε άνδρας θέλει να κάνει σε μια γυναίκα

Κοιμήθηκες με μια γυναίκα Σάββατο βράδυ και ξύπνησες με μια “άλλη” την Κυριακή το πρωί. Υπερβολές…Εντάξει ίσως ορισμένες φορές το παρακάνουν οι γυναίκες αλλά έχουν τόσες κρέμες, glitters, highlighters, μάσκαρα, πούδρα, μολύβι χειλιών, μολύβι ματιών, eyeliner…..Καλά σταματώ γιατί η λίστα είναι μεγάλη και τα μισά δεν τα καταλαβαίνεις. Όλα αυτά λοιπόν, τα βάζουν στο πρόσωπό τους για μια κοινή έξοδο. Δείξε επιείκεια.

Γιατί μια γυναίκα είναι «αγκαλίτσας»;

Εντάξει, στις γυναίκες αρέσουν οι αγκαλιές που είναι το κακό;  Όλες θέλουν αγκαλιές, χάδια και δεν υπάρχει καμία εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Βλέπεις τηλεόραση με την κοπέλα σου θα σε πάρει αγκαλιά. Περπατάτε στο δρόμο; Θα σε πάρει αγκαλιά. Κάνετε σεξ; Θα σε πάρει αγκαλιά. Έτσι νιώθουν άνετα και ασφαλείς. Τι ψυχή έχει μια αγκαλιά; Αλλά όσον αφορά στο ποιος λέει πρώτος το σ’ αγαπώ οι έρευνες κάνουν την ανατροπή…

Γιατί πηγαίνουν όλες μαζί στο μπάνιο;

ερωτήσεις που κάθε άνδρας θέλει να κάνει σε μια γυναίκα

Fotolia.com

Αυτή η ερώτηση βασανίζει πολλούς άνδρες. Είναι κάτι που οι άνδρες ποτέ δεν κάνουν. Αλλά τα κορίτσια πηγαίνουν μαζί τουαλέτα για λίγο gossip, λίγο να δει η μια το μακιγιάζ της άλλης ή απλά επειδή θέλουν παρέα! Το κάνουν από συνήθεια και δεν το αντιλαμβάνονται!

Γιατί έχουν τα νεύρα τους όταν έχουν περίοδο;

Όχι δεν είναι τρελές. Αναλόγως τη γυναίκα, αυτές τις 5 με 7 μέρες του μήνα υποφέρουν, ζουν έναν εφιάλτη κι εσύ δεν μπορείς να τις καταλάβεις. Αυτές τις μέρες, λοιπόν, θα γκρινιάζουν περισσότερο, θα έχουν νεύρα, θα τρώνε περισσότερο, θα θέλουν σεξ (τι ειρωνεία), θα τα θέλουν όλα. Κάνε μια υποχώρηση κι εσύ…

Τι κουβαλάει μια γυναίκα στην τσάντα της;

ερωτήσεις που κάθε άνδρας θέλει να κάνει σε μια γυναίκα

Τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα, το εννοούμε. Μπορείς να βρεις από κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό μέχρι γυαλιά, στυλό, μαντηλάκια, σημειωματάριο, μερικά κραγιόν, κρέμα χεριών, εσώρουχα…Και μη ρωτάς γιατί έχουν τόσες πολλές διαφορετικές τσάντες…Για να ταιριάζουν με τα ρούχα τους φυσικά!

«Τι έχεις»;- «Τίποτα». Τι ακριβώς σημαίνει το «τίποτα»;

Το «τίποτα» σημαίνει βρες τρύπα να κρυφτείς. Πρόσεξε τον τόνο της φωνής της όταν το λέει. Όταν σου λέει «είμαι καλά», «δεν έχω τίποτα», «κάνε ότι θες» μην πέσεις στην παγίδα και κυρίως…μην κάνεις ό,τι θέλεις. Είναι νόμος!

Γιατί τις ελκύει το πίσω μέρος σου:

ερωτήσεις που κάθε άνδρας θέλει να κάνει σε μια γυναίκα

Νόμιζες πως αυτό ήταν μόνο δικό σου “προνόμιο”; Κι όμως η γυναίκα θα προσέξει τα οπίσθιά σου, όπως θα προσέξει το πρόσωπο και τα χέρια σου. Είναι μια “συνήθεια” που ενστικτωδώς δείχνει πόσο “ανδρικό” είναι το σώμα. Όσο πιο ανδρικό τόσο πιο ελκυστικό.

Διαβάστε επίσης:

Προς τις γυναίκες: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πλένετε τα πιάτα!