Υπάρχουν αρκετά κι εκνευριστικά πράγματα στα ξενοδοχεία. Γιατί όσο καλό κι ωραίο κι αν είναι το ξενοδοχείο, ένα προβληματάκι θα το βρεις… Κι αυτό είναι το απόλυτο trick για τις κουρτίνες στα ξενοδοχεία. 

Και θα μου πεις “τι μου φταίνε οι κουρτίνες”. Σε ένα ξενοδοχείο είτε έχεις πάει για διακοπές, είτε για επαγγελματικό ταξίδι, θέλεις να νιώθεις άνετα αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Πολλές φορές τα ξενοδοχεία δεν είναι και τόσο καθαρά κι αυτό σε κάνει να μην μπορείς να κοιμηθείς. Δεν αλλάζουν πετσέτες και σεντόνια… και πώς να νιώσεις άνετα; Άλλα πάλι, δεν έχουν καθόλου ηχομόνωση και μπορείς να ακούσεις τις συνομιλίες των δίπλα ενώ δεν θέλεις.

Και ποιος έχει μείνει σε ξενοδοχείο και δεν έχει σηκωθεί από τις 7 το πρωί; Οι περισσότεροι σηκωνόμαστε πρωί και όχι για να τρέξουμε να προλάβουμε το δωρεάν, λαχταριστό πρωινό. Αυτός θα ήταν ένας τίμιος λόγος.

κουρτίνες στα ξενοδοχεία

Το πρόβλημα με τον ύπνο στο ξενοδοχείο εντοπίζεται στις κουρτίνες και βρέθηκε η λύση.

Το νέο site της Google για να κλείνεις τα καλύτερα ξενοδοχεία αλλά και εισιτήρια!

Ποιο είναι το απόλυτο trick για τις κουρτίνες στα ξενοδοχεία;

Οι κουρτίνες στα ξενοδοχεία συνήθως είτε είναι πολύ λεπτές και το πρωί το φως σε “τυφλώνει” κι αναγκαστικά πρέπει να σηκωθείς, είτε είναι χοντρές αλλά δεν ενώνονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα, το φως να περνά μέσα στο δωμάτιο και να σε “τυφλώνει” και πάλι.

Και πώς να μην σηκωθείς στις 7 το πρωί; Ειδικά, αν είσαι ευαίσθητος στον ύπνο, το παραμικρό φως σε ενοχλεί και όχι άδικα. Γιατί ναι, ακόμη και στα ακριβά ξενοδοχεία, ακόμη και στα ξενοδοχεία με σκοτεινές κουρτίνες, πάντα υπάρχει αυτό το ελάττωμα στον σχεδιασμό.

Ένας χρήστης, όμως, στο Twitter βρήκε τη λύση και τη μοιράστηκε μαζί μας με μια φωτογραφία. Πλέον, δεν χρειάζεται να υποφέρουμε γιατί ένας άνθρωπος βρήκε τη λύση. Και είναι τόσο απλή:

Να, που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη μια από τις τόσες κρεμάστρες στη ντουλάπα του δωματίου σου!

Μερικά ακόμη hacks για τα ξενοδοχεία;; 

Οι φίλοι στο Twitter μετά από αυτό το ευφυέστατο hack με την κρεμάστρα και τις κουρτίνες, πρότειναν τα δικά τους tip, τα οποία και εφαρμόζουν κάθε φορά που επισκέπτονται ένα ξενοδοχείο:

  • Αντί να αγγίζεις το βρώμικο τηλεχειριστήριο στο ξενοδοχείο, τύλιξε το με το σκουφάκι λουσίματος που υπάρχει στο μπάνιο.
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την σακούλα στεγνού καθαρισμού στην ντουλάπα ως τσάντα για τα βρώμικα ρούχα ή εσώρουχά σου για να την συσκευάσεις και να κάνεις χώρο στη βαλίτσα σου.
  • Γυάλισε τα παπούτσια σου με το body lotion που θα βρεις. Σίγουρα λειτουργεί αυτό το hack βρε παιδιά;;;
  • Αν πρέπει να σηκωθείς νωρίς και δυσκολεύεσαι να ακούσεις το ξυπνητήρι, δίπλα από το κομοδίνο σου, τοποθέτησε ένα γυάλινο ποτήρι και βάλε μέσα το κινητό. O ήχος θα είναι πολύ πιο δυνατός αλλά μάλλον, θα ήταν καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση να βγάλεις τη δόνηση…

Δες κι αυτό:

Μικρά ξενοδοχεία που θα λάτρευες και εσύ να μείνεις | Photos

Photo: unsplash/ Markus Spiske