Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η διάφανη μεμβράνη για τα τρόφιμα είναι μια εκπληκτική εφεύρεση, αν και αρκετά απλή Ωστόσο, σήμερα ήρθε η ώρα να μάθεις ότι χαραμίζεις τη διάφανη μεμβράνη εάν την χρησιμοποιείς μόνο για να καλύπτεις τα τρόφιμά σου. Δεν φαντάζεσαι τις χρήσεις της διάφανης μεμβράνης που έχεις στην κουζίνα σου!

Παρακάτω θα δεις άλλες χρήσεις της διάφανης μεμβράνης, οι οποίες θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη:

Διατήρησε τις μπανάνες σου φρέσκες!

Ναι είναι τόσο απλός ο τρόπος. Απλά τύλιξε το κοτσάνι τους με τη μεμβράνη και θα τις δεις να διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Bananes

Βοήθημα ομορφιάς

Μια ακόμα απ’ τις χρήσεις της διάφανης μεμβράνης! Σχεδόν κάθε μάσκα προσώπου λειτουργεί καλύτερα εάν την καλύψεις με διάφανη μεμβράνη πάνω στο πρόσωπό σου. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!

Diafani memvrani

Διατήρησε φρέσκα τα λουλούδια σου

Κάλυψε τα κλωναράκια απ’ τα λουλούδια σου με διάφανη μεμβράνη και διατήρησέ τα ανθισμένα μέχρι να τα βάλεις στο νερό. Θα δεις ότι τα κομμένα λουλούδια θα διατηρηθούν για περισσότερες μέρες ανθισμένα και θα μαραθούν πιο αργά.

Loyloudia

Τέλος τα ανοιγμένα σαμπουάν στη βαλίτσα σου

Τοποθέτησε διάφανη μεμβράνη ανάμεσα στο στόμιο και το καπάκι των μπουκαλιών με σαμπουάν, κρέμες κλπ όταν είναι να ταξιδέψεις και απόφυγε τα ατυχήματα. Δεν θα έχεις φόβο να ξεχειλίσει το προϊόν και μετά να καθαρίζεις την βαλίτσα σου.

χρήσεις της διάφανης μεμβράνης

Δες και τις χρήσεις του αλουμινόχαρτου:

Χρήσεις του αλουμινόχαρτου που δεν είχες σκεφτεί ποτέ

Photos: brightside