Και το αίμα… νερό δεν γίνεται ή σε μερικές περιπτώσεις γίνεται; Celebrities που είναι συγγενείς και οι περισσότεροι το αγνοούν.

Φυσικά δεν μιλάμε για την κόρη της Cindy Crawford που είναι μοντέλο και την γνωρίζουν όλοι, ούτε για την κόρη του Johnny Depp, ούτε φυσικά για τα πριγκιπικά αδέρφια William και Harry. Υπάρχουν celebrities που είναι συγγενείς και πολλοί δεν το γνωρίζουν.

Ορισμένες διασημότητες έχουν τελικά πολλά κοινά. Εκτός του ότι μπορεί να έχουν συνεργαστεί, να έχουν εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο, έχουν και κάποιον βαθμό συγγένειας. Είτε είναι ξαδέρφια, θείες, είτε  νονοί.

Celebrities που είναι συγγενείς και δεν το γνωρίζαμε!

Steven Spielberg είναι ο νονός της Drew Barrymore

celebrities που είναι συγγενείς

Οι νονοί της Drew είναι ο σκηνοθέτης Steven Spielberg και η ηθοποιός Sophia Loren. Και η Drew τώρα είναι μια διάσημη ηθοποιός και σε αυτό έχει βάλει το χεράκι και ο νονός της.

Kate Middleton και Guy Ritchie είναι τέταρτα ξαδέρφια

celebrities που είναι συγγενείς

Ο σκηνοθέτης Guy Ritchie έλαβε πρόσκληση για τον γάμο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton ως φιλοξενούμενος από την πλευρά της νύφης! Και οι δύο γνωρίζουν ότι έχουν μια συγγένεια, έστω και μακρινή.

Julia Roberts είναι η θεία της Emma Roberts

celebrities που είναι συγγενείς

H επιλογή του επαγγέλματος της Emma Roberts επηρεάστηκε από την θεία της την Julia Roberts. Η μητέρα της Emma θέλησε η κόρη της να έχει μια κανονική παιδική ηλικία, μακριά από τον κινηματογράφο. Όμως, η Emma περνούσε όλο της τον χρόνο παρακολουθώντας την Julia Roberts και το 2010 έπαιξαν και οι δύο στην ταινία Valentine’s Day

Melanie Griffith είναι η μητέρα της Dakota Johnson

celebrities που είναι συγγενείς

Η Dakota γεννήθηκε σε μια οικογένεια ηθοποιών. Ο πατέρας της είναι ο Don Johnson και η μητέρα της η Melanie Griffith. Παράλληλα, είναι η εγγονή της ηθοποιού Tippi Hedren και μετά το διαζύγιο των γονιών της, ο πατριός της είναι ο Antonio Banderas. Όλοι ηθοποιοί!

Beyoncé και Bianca Lawson είναι ετεροθαλείς αδερφές

celebrities που είναι συγγενείς

Πριν από λίγο καιρό, άλλαξε η οικογένεια της Beyonce: Η Bianca Lawson έγινε ετεροθαλής αδερφή της διάσημης τραγουδίστριας και τώρα είναι συγγενείς του Jay-Z! H Bianca είναι μέλος της οικογένειας αφού ο πατέρας της, Richard Lawson παντρεύτηκε την μητέρα της Beyonce, την Tina Knowles.

Barack Obama και Brad Pitt είναι ένατα ξαδέρφια

celebrities που είναι συγγενείς

Κι όμως, αυτό δεν το περιμέναμε! Σύμφωνα με την New England Historic Genealogical Society, ο Barack Obama είναι μακρινός συγγενής του Brad Pitt. Οι ίδιοι το γνωρίζουν;

Διαβάστε επίσης:

Celebrities που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! | Photos