Πολλές φορές, κυρίως, τα βράδια ξεπηδούν στο μυαλό σου περίεργες σκέψεις και απλά δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς! Τι θα γινόταν αν δεν μιλούσα για ένα χρόνο; Τι θα γινόταν εάν δεν έκανα μπάνιο για ένα χρόνο; Έχουμε τις απαντήσεις στις πιο περίεργες ερωτήσεις που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς τα βράδια!

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν αν…Κάνουμε εικασίες, φανταζόμαστε τη ζωή μας διαφορετικά, ζούμε για λίγο σε έναν άλλον κόσμο.Και όλα αυτά λίγο πριν κοιμηθούμε! Εμείς βρήκαμε απαντήσεις στις πιο περίεργες ερωτήσεις για να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια σου.

Απαντήσεις στις πιο περίεργες ερωτήσεις…

Τι θα γινόταν αν δεν μιλούσες για ένα χρόνο;

Απαντήσεις στις πιο περίεργες ερωτήσεις

Η επικοινωνία είναι απαραίτητη για τους ανθρώπους και γι΄αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να είσαι σιωπηλός για έναν ολόκληρο χρόνο. Αλλά αν το αποφασίσεις (γιατί να το αποφασίσεις;), δεν θα βλάψεις πολύ τον εαυτό σου! Όχι, δεν είναι ότι θα χάσεις την ικανότητά σου να μιλάς, αφού οι μύες στο πρόσωπο θα εξακολουθούν να δουλεύουν καθώς τρως, πλένεις τα δόντια σου και εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ίσως να έχεις ένα μικρό πρόβλημα με τη φωνή σου, η οποία όμως θα επανέλθει λίγο μετά.

Τι θα γινόταν αν δεν έκανες μπάνιο για έναν χρόνο;

Ένας χρόνος αποχής από το ντους δεν θα σε σκοτώσει, αλλά ίσως απομακρύνει όλο τον κόσμο γύρω σου! Θα υπάρχουν πολλά βακτήρια νεκρά κύτταρα, μυρωδιές, ακμή, εξανθήματα, μύκητες, πιτυρίδα. Και επίσης, θα είναι μεγάλος ο κίνδυνος κάποιας μόλυνσης. Και όταν αποφασίσεις να κάνεις μπάνιο μετά από έναν χρόνο, τότε θα σου πάρει περίπου μια εβδομάδα για να καθαρίσεις εντελώς!

Τι θα γινόταν αν η Γη σταματούσε να γυρίζει;

Η ταχύτητα της περιστροφής της γης είναι 1.600 χιλιόμετρα τη ώρα, αλλά εμείς ποτέ δεν το αντιλαμβανόμαστε. Τι θα γινόταν σε περίπτωση που σταματούσε να γυρίζει; Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο αλλά θα ήταν μια τεράστια καταστροφή.
Κτίρια, δέντρα, αυτοκίνητα και όλα τα αντικείμενα θα πετούσαν προς τα ανατολικά και θα υπήρχαν τρομεροί άνεμοι. Το τσουνάμι θα ήταν πολύ πιο ψηλό από τα βουνά. Θα ήταν το τέλος της ανθρωπότητας. Θα ήταν απίθανο να επιβιώσει κάποιος, αλλά αν το έκανε ο μόνος τρόπος για να ζήσει θα ήταν να μετακινηθεί από το ένα ημισφαίριο στο άλλο κάθε έξι μήνες.

Τι θα γινόταν αν η Google σταματούσε να δουλεύει για 30 λεπτά;

Απαντήσεις στις πιο περίεργες ερωτήσεις

Mashable

Τον Αύγουστο του 2013, το Google και όλες οι υπηρεσίες του δεν λειτουργούσαν για 5 λεπτά, και η κίνηση στο Internet έπεσε κατά 40%! Επομένως φαντάσου για 30 λεπτά τι θα γινόταν! Η Google από μόνη της θα έχανε πολλά χρήματα, το ίδιο και πολλές εταιρείες. Φυσικά, θα αυξάνονταν τα μηνύματα και οι κλήσεις στο κινητό!

Τι θα γινόταν αν όλοι ζούσαν μέχρι τα 100;

Αν ο κάθε άνθρωπος είχε μερικές επιπλέον δεκαετίες ζωής, τότε θα υπήρχαν περισσότεροι ηλικιωμένοι άνθρωποι και αυτό θα άλλαζε την κοινωνία σημαντικά. Πολλοί θα ζούσαν έξω από τις πόλεις, θα υπήρχαν περισσότερες διαφημίσεις για μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους. Και ένας άνθρωπος 85 χρονών θα έκανε μερικά πράγματα που κάνουν και οι νέοι.

Τι θα πάθαινε το σώμα σου αν ζούσες στον Άρη;

Αν ζούσες στον Άρη σίγουρα δεν θα έκανε καλό στην υγεία σου. Ο αριθμός των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα θα πέσει λόγω της μικρότερης βαρύτητας που θα οδηγήσει στην επιδείνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η ακτινοβολία αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου κατά 10%. Τα χημικά από το έδαφος του Άρη θα οδηγήσουν σε μείωση της λειτουργίας του θυρεοειδούς και αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Οι υψηλές δόσεις αυτών των χημικών θα οδηγήσουν επίσης σε βλάβη των πνευμόνων!

Τι θα γινόταν αν κλωνοποιούσες τον εαυτό σου;

Οι επιστήμονες έχουν ήδη κλώνους ζώων αλλά τι θα γινόταν αν είχες τον δικό σου κλώνο; Ο κλώνος σου δεν θα σου έμοιαζε στο 100%. Μπορεί η εμφάνιση να εξαρτάται από τα γονίδια, επηρεάζεται επίσης από το περιβάλλον στη μήτρα. Επίσης, ένας κλώνος μπορεί να έχει μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα από τη δική σου, αφού θα έχει διαφορετικές εμπειρίες ζωής.  Παράλληλα, τα κλωνοποιημένα ζώα έχουν ελαττώματα στον εγκέφαλο, καρδιακά και ηπατικά προβλήματα και ένα κακό ανοσοποιητικό σύστημα.

Διαβάστε επίσης:

Απίθανα facts που δεν γνωρίζεις για τον αφαλό σου!

Photo:© Depositphotos