Αν η φίλη σου έχει αυτά τα χαρακτηριστικά δε θα την ξεφορτωθείς εύκολα!

LIKE US ON FACEBOOK

Η φιλία είναι ένας θησαυρός ανεκτίμητης αξίας σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είσαι. Από την παιδική ηλικία έως και τα γηρατειά ο φίλος είναι απαραίτητο κομμάτι της ζωής.

Υπάρχει ένα στερεότυπο ότι η γυναικεία φιλία δεν υπάρχει και πως οι γυναίκες ζηλεύουν η μία την άλλη, γι’ αυτό και δεν μπορούν να είναι ποτέ αληθινές φίλες. Πολλές, όμως, είναι αυτές που το έχουν διαψεύσει κι έχουν αποδείξει ότι η φιλία μεταξύ γυναικών υπάρχει. Αν εσύ και η φίλη σου διαθέτετε τα παρακάτω στοιχεία, τότε σίγουρα έχετε όλα τα χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας και είστε πολύ τυχερές γι’ αυτό.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας;

Μία φίλη είναι σαν ένα καλό σουτιέν

χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας

Μία καλή φίλη είναι δύσκολο να βρεθεί. Παρέχει, όμως, καλή υποστήριξη, μια αίσθηση άνεσης και βοηθά να είσαι ευδιάθετη ακόμη και στις όχι και τόσο καλές σου μέρες. Είναι βέβαια και πάντα κοντά στην καρδιά σου, την αγαπάς και σε αγαπάει με έναν ιδιαίτερο τρόπο που δύσκολα συναντάς.

Μία φίλη είναι σαν το αγαπημένο σου τραγούδι

χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας

Η καλή φίλη, όπως και το αγαπημένο σου τραγούδι, σου φτιάχνει τη διάθεση και μπορείς να την ακούς για μέρες, χωρίς να την βαρεθείς. Μα φυσικά, δεν μπορείς να βαρεθείς την καλύτερη σου φίλη, γι’ αυτό εξάλλου είναι και η καλύτερη σου φίλη. Μπορεί να συζητάτε για ώρες ή ακόμα και μέρες το ίδιο και το ίδιο θέμα και να μην έχεις κανένα πρόβλημα ν’ ακούς ξανά και ξανά την γκρίνια της.

Μία φίλη είναι ο δωρεάν ψυχολόγος σου

χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας

Στην καλύτερή σου φίλη δεν θα πάρει πολλή ώρα για να καταλάβει τι συμβαίνει και αν είσαι καλά ή όχι. Είναι πρόθυμη να σε ακούσει 24 ώρες την ημέρα και όλο το χρόνο. Και φυσικά, μετά τη “συνεδρία” έχετε και οι δύο καλή διάθεση. Αν έχεις, λοιπόν, αυτή τη φίλη δεν χρειάζεται να πληρώνεις ψυχολόγο για να σε ακούσει. Ένα τηλεφώνημα στην κολλητή σου αρκεί!

Μία φίλη είναι σαν το προσωπικό σου ημερολόγιο

χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας

Η κολλητή σου φυσικά και τα ξέρει όλα. Ακόμα και αυτά που άλλοι δεν μπορούν να διανοηθούν. Και εννοείται πως δε θα σε προδώσει ποτέ. Δε θα αποκαλύψει ποτέ τα μυστικά σου και σε κανέναν και θα τα προστατέψει σα να ήταν δικά της. Εσένα και την κολλητή σου σας ζηλεύουν οι υπόλοιποι, γιατί μπορείτε να μοιραστείτε όσα οι άλλοι δεν πρόκειται να μάθουν ποτέ.

Μία φίλη είναι σαν ένα καλό ζευγάρι γυαλιά

χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας

Η καλύτερή σου φίλη θα σου πει την αλήθεια και θα σε κάνει να δεις κάποια πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Θα σου πει την αλήθεια που εσύ δεν βλέπεις, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει. Θα σου “βάλει” τα γυαλιά και θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα.

Μία φίλη είναι σαν ένα ανιχνευτή ψεύδους

χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας

Η κολλητή σου με το που σε δει θα καταλάβει ότι κάτι της κρύβεις, ενώ ακόμα κι από το τηλέφωνο μπορεί να καταλάβει ότι είσαι άρρωστη, χωρίς καν να της το πεις. Δεν χρειάζεται να της πεις τίποτα. Έχει ήδη δει στα μάτια σου τι ανόητο έχεις κάνει και όταν την κοιτάς λέει: “Ναι, κι εγώ αυτό σκέφτηκα”.

Μία φίλη είναι σαν το αγαπημένο σου άρωμα

χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας

Για να τη διαλέξεις και να τη βρεις, πρέπει να έχεις “δοκιμάσει” άλλα εκατό. Η μυστική της φόρμουλα σε μαγεύει, γιατί αποτελείται από σημειώσεις κατανόησης, λίγη τρέλα, διαφορετικές απόψεις για τους άνδρες και μια περιπετειώδη φύση.

Μία φίλη είναι σαν τη σοκολάτα

χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας

Η κολλητή σου, όπως και η σοκολάτα, είναι εκεί στα δύσκολα, σου ανεβάζει τη διάθεση και είναι καλή για το μυαλό σου. Εννοείται, βέβαια, πως την λατρεύουν και τα παιδιά σου.

Μία φίλη είναι το κλειδί για όλα

χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας

Έχει πρόσβαση σε όλα, ακόμα και στο ψυγείο σου. Θα σε πάρει τηλέφωνο ακόμα και σε ακατάλληλη ώρα για να σου διαβάσει το μήνυμα που της έστειλε το καινούργιο της αγόρι. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και αυτή που θα σου λύσει την απορία στο τι να φορέσεις, στο αν πρέπει να αδυνατίσεις, στο πώς θα φτιάξεις το ημερήσιο πρόγραμμά σου και στο τι να φας. Θα σε βοηθήσει όπου κι αν τη χρειαστείς και η βοήθειά της θα ‘ναι πραγματικά σημαντική για σένα.

Μία φίλη είναι ένας πραγματικός θησαυρός

χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας

Ακόμη και αν μερικές φορές την μισείς και θέλεις να την σκοτώσεις, επειδή πάλι άργησε στο ραντεβού σας, την αγαπάς από τα βάθη της καρδιάς σου και την προστατεύεις από όλες τις κακουχίες της ζωής. Χωρίς αυτή, η ζωή σου θα ήταν πιο άδεια και σίγουρα δε θες να τη χάσεις.

Τα χαρακτηριστικά της αληθινής φιλίας μπορεί να είναι κι άλλα πολλά. Μία φιλία, όμως, δεν χρειάζεται να διαρκεί πολλά χρόνια για να είναι πραγματική. Όταν γνωρίσεις την κολλητή σου και αρχίσεις να μιλάς μαζί της, καταλαβαίνεις πως αυτός είναι ο άνθρωπος που έλειπε από τη ζωή σου.

Διάβασε ακόμα:

Ο σημαντικότερος λόγος για να κανονίσεις ASAP ένα ταξίδι με φίλους!

Photos: sympa-sympa.com
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved