Όσοι έχουν γενέθλια το Καλοκαίρι, ξέρουν πως αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο. Δεν υπάρχει πάντα συγκεκριμένος λόγος αλλα είναι ιδιαίτερο.

Καταρχάς, είσαι εκτός σεζόν. Τα γενέθλια το Χειμώνα είναι ένα γεγονός. Τα γενέθλια το Καλοκαίρι είναι πιο χαλαρά. Σε μερικές περιπτώσεις, πολύ πιο χαλαρά.

Όσοι είχαν την τύχη να γεννηθούν Καλοκαίρι, ίσως, αναγνωρίσουν κάποια απ’ τα facts για τους καλοκαιρινούς εορτασμούς των γενεθλίων

Όταν ήσουν παίδι, ήταν όλοι διακοπές

Η αλήθεια πολλές φορές πονάει. Το παιδικό πάρτυ τον Αύγουστο δεν είναι το ίδιο με το παιδικό πάρτυ τον Φεβρουάριο.

Οι περισσότεροι φίλοι σου ήταν σε διακοπές και έπρεπε να επιστρατευτεί η νονά για να μη κάνεις γενέθλια μόνος.

Αν είχες την τύχη και ήσουν στο χωριό, τότε αυτό δεν ισχύει για σένα. Οι φίλοι “απ’ το χωριό” προσπαθούσαν να αναπληρώσουν.

Δεν ήσουν ποτέ «μοναδικός» στο σχολείο

Κάθε παιδί είναι μοναδικό. Το παιδί όμως που είχε γενέθλια ήταν πιο «μοναδικό» απ’ τα άλλα εκείνη την ημέρα.

Η μέρα ήταν δική του. Έδινε γλυκά, όλοι το πρόσεχαν και η δασκάλα τον είχε στο «χαλαρό».Εσύ δεν έχεις τέτοια εμπερία. Τον Αύγουστο τα σχολεία είναι κλειστά.

Το δώρο σου ήταν οι διακοπές

Σίγουρα έπαιρνες και πολύ ωραία δώρα. Αλλά ήσουν ίσως και απ’ τους άτυχους που έπαιρναν σαν δώρο τις διακοπές.

Μεταξύ μας, θα πηγαίνατε διακοπές έτσι και αλλιώς.

Πάρτυ – έκπληξη καπούτ

Πάρτυ έκπληξη στο σπίτι σου, στο σπίτι του κολλητού σου, στην τάξη. Αυτά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Το πάρτυ στο εξοχικό είναι αρκετό και αν ήσουν σπίτι σου λείπαν οι υπόλοιποι.

Φοράς μαγιό στο πάρτυ γενεθλίων σου

Τα γενέθλια το Χειμώνα έχουν μεγάλη διαδικασία. Ένα μεγάλο μέρος της ετοιμασίας είναι και τι θα φορέσεις. Το καλοκαίρι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσεις τα γενέθλια σου στη παραλία οπότε ένα μαγιό αρκεί.

Είσαι πιθανόν ο μικρότερος της παρέας

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι και απ’ τους τελευταίους μήνες του χρόνου. Εκτος απ’ τους φθινοπωρινούς, υπαρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι ο Βενιαμίν της παρέας.

Διαβάστε επίσης:

Όταν τα γενέθλια γίνονται η χειρότερη μέρα της ζωή σου