5 πράγματα που δεν ήξερες για το Love Actually, την πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία!

LIKE US ON FACEBOOK

5 πράγματα που δεν ήξερες για το Love Actually, την πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία, αυτή που βλέπουμε κάθε χρόνο κι όχι απαραίτητα μόνο τα Χριστούγεννα!

Σήμερα, ανήμερα Χριστουγέννων άλλοι προτιμούν να βγαίνουν έξω και να διασκεδάζουν και άλλοι προτιμούν να κάθονται οικογενειακά στον καναπέ του σπιτιού τους, δίπλα από ανθρώπους που αγαπάνε!

Γι’ αυτή την δεύτερη κατηγορία ανθρώπων έχουμε μια πρόταση. Να φτιάξουν μια ζεστή σοκολάτα, να μαζευτούν γύρω απ’ την τηλεόραση με μερικές κουβέρτες και να βάλουν το Love Actually. Την ταινία που είναι αδύνατον να μην αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2003 αλλά μέχρι και σήμερα υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν γνωρίζαμε και ήρθε η ώρα να μάθουμε! Τι κρύβεται πίσω από αυτή την υπέροχη ταινία με τα διαχρονικά μηνύματα;

1. Οι σκηνές στην αρχή και στο τέλος της ταινίας δείχνουν πραγματικούς ανθρώπους που συναντούν τους αγαπημένους τους στο αεροδρόμιο. Οι σκηνές γυρίστηκαν με κρυφές κάμερες για μια εβδομάδα!

2. Ο Hugh Grant προσπαθούσε να καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το γύρισμα της σκηνής που χορεύει στους ρυθμούς του «Jump For My Love», επειδή πίστευε ότι ένας πρωθυπουργός δεν θα έκανε ποτέ κάτι παρόμοιο.

3. Ο Andrew Lincoln έγραψε ο ίδιος τις καρτέλες, με τις οποίες επιτέλους εξομολογείται τον έρωτά του στην Juliet, την οποία υποδύεται η Keira Knightley, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στο Weekly Entertainment.

4. Όταν η Juliet επισκέπτεται τον Mark στο διαμέρισμά του για να δει το βίντεο που τράβηξε την ημέρα του γάμου της, βλέπουμε την ίδια στιγμή ένα αντίγραφο απ’ την ταινία «The Intrusive Window» του Alfred Hitchcock (1954).

5. Η λίμνη, όπου η Lúcia Moniz και ο Colin Firth κολυμπάνε από κοινού στην πραγματικότητα είχε βάθος μόνο 18 εκατοστών και έτσι οι ηθοποιοί έπρεπε να γονατίσουν και να υποδυθούν ότι βρίσκονται σε πιο βαθιά λίμνη. Μάλιστα, αυτή ήταν γεμάτη από κουνούπια και ο αγκώνας του Firth διογκώθηκε, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

Bonus το υπέροχο soundtrack της ταινίας, γιατί η αγάπη είναι πράγματι παντού γύρω μας! Καλά Χριστούγεννα!

Διάβασε ακόμη:

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα σε βάλουν στο mood των γιορτών!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved