5 αγαπημένες ταινίες για να δει όλη η οικογένεια μαζί!

LIKE US ON FACEBOOK

Συλλέξαμε 5 αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια, γιατί τις ημέρες που έχουμε κενές και τις ημέρες που βρίσκουμε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο, θα πρέπει να τις αφιερώνουμε στους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας. 

Όταν έχουμε μικρά παιδιά στο σπίτι είναι σημαντικό να δημιουργούμε μαζί τους αναμνήσεις που θα θυμούνται για μια ζωή. Είσαι κουρασμένη και σκέφτεσαι ότι εάν τους βάλεις την ταινία, αυτοί θα κάτσουν να τη δουν και εσύ θα τρέξεις να κάνεις άλλες δουλειές.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλες οι παιδικές ταινίες το ίδιο ευχάριστες και για τους γονείς, αλλά εμείς βρήκαμε αυτές που μπορείς κι εσύ να απολαύσεις -και να κλάψεις- μερικές φορές ακόμη περισσότερο κι απ’ τα παιδιά σου.

5 αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια, για να τις δείτε μαζί αγκαλιασμένοι στον καναπέ και να γελάσετε ή να κλάψετε με τα σπουδαία μηνύματα που αυτές μεταδίδουν!

E.T. the Extra-Terrestrial

Το E.T. είναι μια αμερικανική ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1982 αλλά τα μηνύματά της είναι σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ. Η ταινία του Spielberg έχει πολλές φορές χαρακτηριστεί ως η αγαπημένη ταινία της παιδικής ηλικίας και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι οι ενήλικες της οικογένειας θα την απολαύσουν περισσότερο απ’ τους μικρούς. Είναι η ταινία που θα μάθει στα παιδιά τι σημαίνει πραγματικά η αποδοχή της διαφορετικότητας σε οποιαδήποτε μορφή της.

Dumbo

Και απ’ τη δεκαετία του ’80 μεταφερόμαστε στο 2019 και την live-action εκδοχή του Dumbo του Tim Burton. Η εικόνα εδώ θα σε μαγέψει απ’ το πρώτο κιόλας πλάνο, ενώ ο μικρός Dumbo θα δώσει και σε σένα μερικά μαθήματα όπως έκανε και στους υπόλοιπους ήρωες της ταινίας.

ταινίες για όλη την οικογένεια

Photo: Disney

Coco

Η ταινία της Pixar με τα δύο Όσκαρ είναι απ’ τις πιο αγαπημένες μας σε αυτή τη λίστα και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ίσως το καλύτερο animation των τελευταίων ετών. Ο Miguel Rivera έχει ένα όνειρο και πρόκειται να εναντιωθεί σε όλη του την οικογένεια προκειμένου να το εκπληρώσει. Αγαπημένη μας στιγμή όταν του φωνάζει η γιαγιά του να φάει όλο του το φαγητό, αλλά και η τελευταία σκηνή με την προγιαγιά του που θα σε συγκινήσει όσο τίποτα άλλο.

ταινίες για όλη την οικογένεια

Photo: Pixar

Lion King

Εδώ δεν νομίζουμε ότι χρειάζεσαι ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η κλασική επιλογή, αλλά κι αυτή που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Όσες φορές κι εάν δούμε το Lion King, αυτό θα είναι πάντα το αγαπημένο μας. Εάν ακόμη δεν έχεις δει τη live-action εκδοχή του, γιατί να μην της δώσεις μια ευκαιρία σήμερα το βράδυ;

Charlotte’s Web

Σκηνοθετημένη απ’ τον Gary Winick με πρωταγωνιστές τη Dakota Fanning, Julia Roberts, Oprah Winfrey, Kevin Anderson και Steve Buscemi. Ίσως επειδή είχα διαβάσει το βιβλίο στο οποίο έχει βασιστεί η ταινία (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι εξαιρετικό δώρο για παιδιά), να μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι αυτή η ταινία είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Μεταξύ άλλων, θα μάθει και στους μικρούς της παρέας πώς συμπεριφερόμαστε σωστά κι αγαπάμε όλα τα ζώα.

ταινίες για όλη την οικογένεια

Διάβασε ακόμη:

Ταινίες που θα σε κάνουν να ερωτευτείς με την Ευρώπη ξανά και ξανά!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved