Ξεκινά το DK’s Tour of Motion! Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση στο Red Bull Art of Motion;

Αν πιστεύεις ότι έχεις όλα όσα χρειάζεται για να βρεθείς μαζί με τους κορυφαίους παγκόσμιους αθλητές και να αγωνιστείς ανάμεσα τους για να διεκδικήσεις μια θέση στο βάθρο του Red Bull Art of Motion, τότε ετοιμάσου, γιατί το DK’s Tour of Motion ξεκινά!

Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης, νικητής του Red Bull Art of Motion για δυο συνεχόμενες χρονιές, ξεκινά για άλλη μια χρονιά το tour του σε πόλεις της Ελλάδας για να συναντήσει τα up-coming ταλέντα της Ελληνικής σκηνής του freerunning!

Μέσα από 4 freerunning jams, με καινούρια εμπόδια, o DK θα δώσει το μαγικό εισιτήριο σε 15 με 20 freerunners για να ταξιδέψουν με όλα τα έξοδα πληρωμένα στη Σαντορίνη, όπου θα διαγωνιστούν στην Phase A του Onsite Qualifier στις 4 Οκτωβρίου και με στόχο να περάσουν στο μεγάλο τελικό του Red Bull Art of Motion που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου.

Στάσεις:

  • 02.09 Θεσσαλονίκη: Η εκκίνηση θα γίνει στη γενέτειρά του DK, στα πλαίσια του μεγαλύτερου open-air festival της Θεσσαλονίκης, του 9ου Street Mode Festival!
  • 06.09 Λάρισα
  • 08.09 Πάτρα
  • 09.09 Αθήνα

Keep in mind: Ο DK κατάφερε να διαγωνιστεί στο μεγάλο τελικό του Red Bull Art of Motion μέσω του onsite qualifier και κατέκτησε την 7η θέση. Τις δυο επόμενες χρονιές ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Everything is possible! Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος;

Διαβάστε ακόμα:

Μία μέρα με τον Δημήτρη Κυρσανίδη στη Σαντορίνη στο Red Bull Art of Motion