Ξέρεις πολύ καλά ότι τα sneakers σου δεν έχουν φύγει, ούτε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Ο τρόπος όμως με τον οποίο μπορείς να τα φορέσεις μπορεί να αλλάξει. Δεν θα τα βάλεις με τον ίδιο τρόπο βέβαια σε κάθε ηλικία. Δες ορισμένους τρόπους να φορέσεις τα sneakers, για να φαίνεσαι στιλάτη αλλά και άνετη.

Συνδύασέ τα με δέρμα

Όταν το δέρμα φορεθεί σωστά, δείχνει ότι έχεις μεγαλώσει και είσαι chic. Φόρα δερμάτινο παντελόνι ή δερμάτινο τζάκετ. Όχι και τα δυο μαζί. Συνδύασε το παντελόνι με ένα φαρδύ πουλόβερ και τα sneakers σου. Αν νιώθεις ότι δεν θες να είσαι τόσο ροκ, μπορείς να φορέσεις ψηλά sneakers. Επίσης αντί για παντελόνι, μπορείς να φορέσεις δερμάτινο κολλάν. Εάν επιλέξεις το δερμάτινο τζάκετ, φόρεσέ το με τζιν παντελόνι και T-shirt από πάνω. Σε αυτή την περίπτωση τα λευκά παπούτσια ταιριάζουν απόλυτα.

Για σπορ στιλ φόρεσέ τα με joggers

Το απόλυτο σπορ στιλ είναι με παντελόνι joggers και sneakers. Δοκίμασε ένα βαμβακερό ύφασμα για το παντελόνι με μια όχι μακριά μπλούζα από πάνω. Για να απογειώσεις την εμφάνισή σου, φόρεσε και ένα δερμάτινο τζάκετ. Έτσι θα είσαι όσο χαλαρή θες για μια βόλτα αλλά παράλληλα, θα μπορείς να κάνεις και ένα πέρασμα από το μπαράκι που θέλεις.

Γίνε casual φορώντας σορτσάκι

Τι ποιο casual από τα sneakers σου φορεμένα με ένα τζιν σορτσάκι, και γιατί όχι με σκισίματα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις σε αυτήν την περίπτωση είναι το μάκρος από το σορτσάκι ανάλογα με την ηλικία σου. Δεν θέλουμε να δείχνει κάτι αντιαισθητικό ή εκτός της ηλικίας σου.

Photos: majawyh.com, hellofashionblog.com, fashioncadet.com