Το μικρό παιδί της φωτογραφίας μας κράτησε παρέα πολύ καιρό στην μικρή οθόνη μαζί με τους 4 φίλους του που γνωρίστηκαν τυχαία (τουλάχιστον έτσι νομίζαμε στην αρχή) μέσα σε ένα ασανσέρ.

Αποκλείεται να μην έχεις καταλάβει για ποιον σου μιλάμε. Το αγόρι, λοιπόν, της φωτογραφίας είναι ο Αργύρης Αγγέλου που γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα.

Από μικρός αγαπούσε την υποκριτική και έτσι μόλις τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στην σχολή Διαμαντοπούλου από την οποία αποφοίτησε το 2000.

Ο Αργύρης Αγγέλου, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές που έχουμε αγαπήσει, όπως ήταν οι Σαββατογεννημένες, το Safe Sex αλλά και το Παρά Πέντε τον Φώτη που έμπλεκε συνεχώς σε περίεργες καταστάσεις συνεχώς. Εκτός βέβαια από την τηλεόραση η Αργύρης Αγγέλου έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο, όπως είναι οι εξής: Νεφέλες του Αριστοφάνη, Chicago, Joseph, Αλίμονο στους νέους, Η γυνή να φοβάται τον άντρα, Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές, Βίκτωρ-Βικτόρια,και στο Ψύλλοι στ’ αυτιά στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη και το όνειρο της διπλανής πόρτας.