Διανύουμε την περίοδο των εκπτώσεων και ξέρουμε ότι και εσύ μάζευες χρήματα και περίμενες πως και πως τις εκπτώσεις να έρθουν. Επειδή δεν θέλουμε, όμως, να σπαταλήσεις τα λεφτά σου αγοράζοντας περιττά πράγματα που στην ουσία θα σου είναι τελείως άχρηστα αποφασίσουμε να σε βοηθήσουμε και κάναμε μία μικρή λίστα με όλα όσα πρέπει να αγοράσεις τώρα που έχει εκπτώσεις.

Βρήκαμε κλασικά κομμάτια που θα μπορέσεις να τα συνδυάσεις εύκολα και θα τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για χρόνια. Τα συγκεκριμένα κομμάτια φορώντας τα κατάλληλα αξεσουάρ θα δείχνουν κάθε φορά τελείως διαφορετικά και φυσικά λαμπερά.

Ποια είναι τα κλασικά κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις τώρα που έχει εκπτώσεις;

Ένα μαύρο παντελόνι: Το μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή είναι η σωστή επιλογή όλων των γυναικών. Φοριέται από όλες τις ηλικίες και μπορεί να υποστηριχθεί και από κάθε στιλ γυναίκας. Για να σου δώσουμε ένα παράδειγμα βρήκαμε πώς φορούν οι αγαπημένες μας σταρ το δικό τους μαύρο παντελόνι για να «κλέψεις» τις ιδέες τους.

Kim Kardashian

 

Ellen Pompeo

Angelina Jolie

 

Φόρεμα σε ίσια γραμμή: Είναι απαράδεχτο να είσαι γυναίκα και να μην έχεις το δικό σου στενό κλασικό φόρεμα. Δεν σου λέμε να το πάρεις μαύρο. Εσύ θα επιλέξεις το χρώμα αλλά, να ξέρεις ότι αυτό το φόρεμα θα αποτελέσει την εύκολη λύση για όταν δεν θα ξέρεις τι να βάλεις.

Gwyneth Paltrow

 

Μυτερές γόβες σε ουδέτερη απόχρωση: Τα παπούτσια είναι ο καθρέφτης της ψυχής οπότε τώρα που έχει εκπτώσεις καλό θα είναι να ενισχύσεις την γκαρνταρόμπα σου με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες σε ουδέτερη απόχρωση για να τις συνδυάζεις με όλα σου σχεδόν τα ρούχα. Επέλεξε ένα ζευγάρι που θα είναι πολύ ψηλές για να μπορείς να τις φοράς όλες τις ώρες χωρίς να υποφέρεις.

photos:dailymail.co.uk entertainmentwise.com, fashion-mommy.elevatedsaunt