Μετά την εμφάνιση της που έκανε το γύρω του κόσμου μέσα από τα social media και απέσπασε μερικά από τα χειρότερα σχόλια, η Renee Zellweger θέλησε να μιλήσει για τις αλλαγές της και να εξηγήσει όσα η ίδια αισθάνεται.

Σε συνέντευξη, λοιπόν, που έδωσε στο περιοδικό People με αφορμή την εμφάνιση που έκανε την Δευτέρα που μας πέρασε η ίδια τόνισε ότι νιώθει χαρούμενη που ο κόσμος την βλέπει αλλαγμένη. Ζει μια απόλυτα ήρεμη περίοδο της ζωής μετά από δυσκολίες που την έκλεισαν στον εαυτό της και αυτό διακρίνεται στο πρόσωπο της. Τόνισε επίσης ότι αποφάσισε να δώσει απάντηση στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα γιατί αν δεν το έκανε αυτοί οι κάποιοι που περιμένουν απαντήσεις θα την πολιορκούσαν μέχρι να τις πάρουν.

Πρόσθεσε ότι για αρκετό χρόνο δεν είχε γαλήνη στη ζωή της και έτσι αποφάσισε να την αποκτήσει αλλάζοντας τρόπο ζωής. Δεν επαναπαύτηκε στην κακή της διάθεση αλλά αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της να πάει κόντρα στα λάθη της, να μην τα αφήσει πια να την παίρνουν από κάτω και να τρέξει να προλάβει τις χαρές που έχασε.